Guntars no “Lauku sētas” pamet Latviju, lai pelnītu Vācijā nedēļā – Lūk cik lielu naudu!

Šova ”Lauku sēta” septītās sezonas atmiņā paliekošākais dalībnieks, spēcīgais Smiltenes vīrs Guntars Drone, jau 8. janvārī kāps auto, lai uz vairākiem mēnešiem dotos prom no Latvijas. Sarunā ar Skaties.lv celtnieks atklāj, ka dosies uz Vāciju, kur iekārtojies darbā, kas algas ziņā ir labākā vieta, kur viņš dzīvē līdz šim strādājis. Guntara dzīve pēc ”Lauku sētas” ir gājusi uz augšu!

Kā Skaties.lv atklāj Guntars, darbā Vācijā viņš iekārtojies, pateicoties paziņām, un tur jau pastrādājis pagājušā gada izskaņā. Uz svētkiem pabijis mājās, Guntars nu atkal krāmē somas, lai dotos ceļā.

”Nekad nebiju plānojis, ka strādāšu flīzēšanā, bet nu tā ir sanācis, ka grīdas flīzēju. Viena flīze sver 21 kilogramu,” stāsta Guntars.

Lasi vēl: Pēkšņi miris miljonārs un slavena Latvijas uzņēmuma īpašnieks

Celtniekam, kurš iepriekš strādājis Zviedrijā, pēc ”Lauku sētas” sākotnēji bijis plāns doties uz Norvēģiju, taču galu galā uzradies īpaši labs piedāvājums Vācijā. Guntars nosmej – tiem, kuri grib un var strādāt, ārzemēs joprojām paveras plašas darba iespējas.

”Šitā ir labākā vieta, kur ārzemēs esmu strādājis, rēķinot pēc algām. Teiksim tā – nedēļā nopelnu 1000 eiro. Starp citu – meklējam vēl flīzētājus. Tie, kuri kaut ko saprot no flīzēšanas un grib strādāt, droši man var uzrakstīt ”Facebook”.

Ej uz nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu!

Pievienot komentāru