Guntars no “Lauku sētas” pamet Latviju, lai pelnītu Vācijā nedēļā – Lūk cik lielu naudu!

Darba ir daudz, strādniekus vajag.

Tādi kā Jurčiks, kam nekas nav paurī, arī nevar ārzemēs darbu atrast un paliek te, Latvijā,” spriež celtnieks.

Guntara darbs Vācijā

Arī ”Covid-19” krīze strādāšanu ārzemēs neietekmējot.

”Aizbrauc – samaksā 60 eiro par ”Covid-19” testu un viss. Bet es tam vīrusam vispār neticu,” neslēpj Guntars. Šobrīd viņam plānā Vācijā palikt trīs mēnešus.

Sieva un dēliņš paliks, gaidot mājās – kā smejas Guntars, ja vīrs pelna labu naudiņu, sievai nav iebildumu pret šādu režīmu.

Kā spriež Guntars, pēc ”Lauku sētas” viņa dzīve diži mainījusies neesot. Tie, kuriem Smiltenē viņš ”besījis”, ir naidīgi noskaņoti joprojām, savukārt draugi un paziņas uzsitot uz pleca un paslavējot Guntaru, ka tas ”Lauku sētā” neko no sevis netēlojis.

”Kāds pa dzīvi esmu, tāds biju šovā. ”Facebook” esmu saņēmis vairākas draudu vēstules no visādiem datortārpiem.

Tādiem iedodu adresi un saku – brauc šurp, aprunāsimies! Protams, neviens nav atbraucis.

Nepazīstamas sievietes raksta, grib iepazīties,” stāsta Guntars.

No ”Lauku sētas” kompānijas Guntars turpina komunicēt ar ”lieliskā četrinieka” vīriem, Danu, Omi un saimnieci. ”Lieliskais četrinieks” bija plānojis pirms svētkiem apciemot saimnieci, taču ierobežojumu dēļ pasākums pārcelts.

Ar pārējiem ”Lauku sētas” kolēģiem Guntars nesazinās.

”Ar tiem dundukiem Vijamu un Jurčiku jau nav, par ko runāt!

Par meitenēm, izņemot Danu un Omi, vispār nerunāsim. Ja es uz šovu braucu kā uz ”Lauku sētu”, viņas laikam bija sapratušas, ka te ir cits šovs – šovs, kura ātrāk stāvoklī paliks,” uzjautrinās Guntars.

Sava runāšana, taču ne ar vārdiem, bet dūrēm, viņam būs ar ”NeTikLabi” puišiem Mateju un Edvīnu. Noskatījies šova ”Ne lauki, ne sēta” pēdējo sēriju ar Jāni Rāznu, Guntars sagatavojis zēniem visai asu piedāvājumu, ko ar Skaties.lv starpniecību nodos abiem izsmējējiem. Un, iespējams, uz pavasari asu izjūtu cienītājiem atkal būs, ko paskatīties.

Visādi citādi Guntara dzīve Smiltenē līdz šim ritējusi mierīgi, par ko paldies jāsaka ierobežojumiem.

”Stundas nostrādāju, jaunu pārkāpumu nav. Nevar jau ārā iet, tāpēc arī nav. Ja būtu bāri vaļā, gan jau atkal būtu problēmas,” smejas Guntars.

Lasi vēl: Lūk, kas musulmanietei katru nakti ir jādara savam vīram – neatkarīgi no tā vai viņa to grib vai negrib

Četri gadi cietumā, astoņas tiesas un slikta slava Smiltenē. ”Lauku sētas” skarbākais vīrs – Guntars Drone

Taču pagaidām – nekādu bāru! Guntars jau krāmē somas, lai piektdien pamestu Latviju un dotos lielajā peļņā. Taču nākamvasar, kad būs atgriezies, viņš labprāt atkal mestos ”Lauku sētas” avantūrā.

”Sapelnīšu naudu un, ja man Rāzna uzzvanīs, esmu gatavs vasarā atkal piedalīties ”Lauku sētā”,” paziņo dalībnieks, kurš arī pēc daudzu fanu domām, šogad spēlē netika pienācīgi novērtēts.

Avots/Foto : Skaties.lv

Pievienot komentāru