Abu Meri skarbi un emocionāli izsakās par pandēmiju

Demokrātija nozīmē cienīt vienam otra viedokli. Bet noliegt faktus un ņirgāties par mirušajiem un no slimības cietušajiem, -tā nav nekāda demokrātija, tas ir nepiedodams pārkāpums.Vēl vairāk esmu pārsteigts, ka ir atsevišķi politiķi, ne mediķi, un citi cilvēki, kas komentē un maldina sabiedrību gan par Covid izplatību, gan par vakcināciju. Katram ir tiesības vakcinēties vai nevakcinēties, kā nu viņš to grib. BET – lūdzu, tie, kas ir pret vakcināciju, nevajag ražot aplamas, melīgas, absurdas un zinātniski nepamatotas ziņas un mēģināt ietekmēt tos cilvēkus, kuri vēl nav izlēmuši. Zinātne pierāda, ka vakcinācija ir vislabākais, būtībā vienīgais risinājums šīs pandēmijas likvidēšanai – tā ne vien samazinās saslimstība un mirstība, bet arī pierādīts, ka vakcīna ļoti lielā mērā aptur vīrusa transmisiju. Aicinu katru, kas vēlas vakcinēties jau no šodienas pieteikties potei manavakcina.lv vai pa telefonu 8989. Aicinu būt pacietīgiem, ja īslaicīgi sistēma uzkaras un nedarbojas, vienkārši pamēģiniet pēc brīža. Šobrīd un tuvākajā laikā būs gana daudz vakcīnu, lai pietiktu visiem. Jāizdara vien tik daudz kā jāpiesakās, jāpiezvana, NEGAIDIET! Cilvēki, kas šaubās joprojām, pajautājiet profesionāļiem – ārstiem, cilvēkiem, kas zina, lai viņi atbild uz jūsu jautājumiem.

Lasi arī: Ščerbatihs ar vārdiem par resnām sievietēm izraisa pamatīgu skandālu

Tos, kas negrib vakcinēties vai nevar to darīt veselības stāvokļa dēļ, aicinu turpināt ievērot epidemioloģiskās drošības prasības, lai neapdraudētu ne sevi, ne citus.

Mēs taču visi gribam atkal dzīvot normālu dzīvi, satikties, iet uz teātri, sportot, bērni grib normāli iet uz skolu! Mēs esam noguruši. Mūsu emocionālā spriedze nu jau šķiet sasniegusi pašu maksimālo līmeni. Mums jāiet ārā no pandēmijas tik ātri, cik vien tas ir iespējams,” pauž Abu Meri.

Es esmu emocionāls un dusmīgs.‼️

Pēdējās dienās katastrofāla pandēmijas situācija Indijā, un attēli, ko redzam –…

Posted by Hosams Abu Meri on Pirmdiena, 2021. gada 3. May

Gastroenterologs Hosams Abu Meri jau iepriekš ar sociālo tīklu palīdzību ir vērsies pie sabiedrības ar lūgumu, skaidrojot, cik situācija pašlaik ir nopietna.

COMMENTS

Pievienot komentāru