“Ar tādu mašīnu nav problēmu pārsniegt ātrumu arī vecmammai.” CSDD tehniskās apskates darbinieks traucas ar 168 km/h

Septembra beigās Valsts policijas (VP) likumsargi Ventspils novada Tārgales pagastā pieķēra ļoti steidzīgu šoferi, kurš traucās ar 168 km/h. Ventspils puses iedzīvotājs ziņo, ka ātrumpārkāpējs ir vietējās Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) tehniskās apskates stacijas darbinieks, kurš arī pēc šādas sagrēkošanās turpina strādāt CSDD.

Jau iepriekš mediji, atsaucoties uz VP izplatīto informāciju, vēstīja, ka 20. septembrī, ap plkst. 17:30 VP Kurzemes reģiona pārvaldes Satiksmes uzraudzības rotas amatpersonas no Liepājas, sniedzot atbalstu kolēģiem Ventspilī, patrulēja Ventspils novada Tārgales pagastā, kur uz autoceļa P122 fiksēja automašīnu ”Audi”, kuras vadītājs vietā, kur atļauts pārvietoties ar 90 km/h, pārvietojās ar 168 km/h. Kā skaidroja VP, saskaņā ar Ceļu satiksmes likumu par šādu pārkāpumu piemēro naudas sodu līdz 480 eiro, kā arī uz sešiem mēnešiem tiek piemērots liegums vadīt transportlīdzekļus. Vairāk uzzini šeit.

LASI VĒL: Arvīds Ulme pārdod savu Triju Zvaigžņu ordeni, lai samaksātu sodu par decembra protestiem

Pēc ziņas par konkrēto gadījumu publicēšanas medijos ar “Bez Tabu” sazinājās Ventspils puses iedzīvotājs. Vēloties palikt anonīms, viņš raidījumam ziņoja, ka ātrumpārkāpējs ir Ventspils CSDD tehniskās apskates stacijas darbinieks. Viņaprāt, pēc šāda pārkāpuma, kā rezultātā piemērots liegums stūrēt, konkrētajai personai vairs nevajadzētu strādāt CSDD gan darba specifikas, gan ētisku apsvērumu dēļ.

ziņo par ātruma pārkāpēju

Ventspilī, kā jau vienmēr, viss apslēpts, bet ”Audi” šoferis, kurš brauca ar 168km/h, ir CSDD tehniskās apskates darbinieks. ”Uzspieda” taisnā posmā, braucot mājās no darba. Cik zinu, CSDD atlaiž darbiniekus, ja viņi zaudē tiesības, bet šis skrējējs turpina strādāt. Bez tiesībām, sieva ved uz darbu.

Ej uz nākamo lapu un lasi raksta Turpinājumu!

Pievienot komentāru