Arī sievietes aiziet. Aiziet tāpēc, ka ir piekusušas

Kad sieviete mīl, viņa ir gatava uz visu. Tā domā daudzi vīrieši, un tā ir daļēji patiesība. Bet pat no patiesi mīlēta cilvēka sieviete var aizbēgt, atpakaļ neskatoties. Tāpēc, ka ir nogurusi…

No kā nogurst sieviete? Kāpēc vienā jaukā dienā viņa izdomā visu pēkšņi mainīt?

Sieviete nogurst no sava partnera neuzmanības

Dārgie vīrieši. Visas sievietes jaunās kleitas, frizūras, somiņas un jauna toņa lūpu krāsas ir domātas jums. Tas ir domāts tam, lai jūs uz viņu skatītos un sajūsminātos. Protams, viņas vēlas padižoties arī draudzeņu priekšā, bet lielākoties tas viss ir domāts jums, vīrieši.

Nepamani? Ignorē visas viņas pozitīvās pārmaiņas?

Tad nebrīnies, ja viņa izlems, ka kļuvusi tev vienaldzīga, un atradīs kādu, kurš viņu pienācīgi novērtēs. Sievietes mīl ar ausīm, viņām ir nepieciešami komplimenti un labi vārdi.

Sieviete nogurst no klusēšanas

Kad problēmas sakrājas viena virsū otrai, bet vīrietis nepieliek ne mazāko piepūli, lai situāciju atrisinātu, viņa patiešām nogurst. Sieviete uzsāk sarunu, bet vīrietis izvairās, vienkārši sēž klusējot, vai, pat sliktāk, saka, ka viņam nav ko teikt.

Kad sieviete redz, ka partneris necenšas veidot kontaktu, arī viņai pazūd vēlme to darīt.

Sieviete nogurst, kad vīrietis ir aizrāvies tikai ar savām lietām

Tā tas mēdz būt, ja vīrietim ir spilgta un piesātināta dzīve, bet viņa ir mājsaimniece ar trim bērniem. Kad viņa saprot, ka vīrietim vajag, lai viņa kaut ko pienes, padod, bet pēc tam netraucē, viņas mērs agrāk vai vēlāk būs pilns.

Sievietes nogurst, kad pret viņām izturas kā pret interjera elementu, nevis kā pret dzīvu cilvēku.

Sieviete nogurst, ka līdzās ir mūžīgi neapmierināts cilvēks, lai cik mīlēts viņš arī nebūtu

Kad sievietei ik dienas vajag ne tikai pašai sevi “sapurināt”, lai noskaņotu darbam un lietām, bet arī regulāri uzmundrināt vīrieti, tad tas patērē ļoti daudz sievietes enerģijas.

Protams, bez gribas un slinkam vīrietim šāda sieviete, kas viņu baksta ir pa prāta, bet no sievietes viedokļa reizēm vieglāk ir izdarīt pašai.

Sieviete nogurst, kad vīrietis pārāk daudz melo

Sieviete patiešām nogurst, kad vīrietim meli kļūst par ikdienas dzīves normu. Viņa nogurst no tā, ka tad, kad vīrietim ir ko slēpt, viņš to arī slēpj, vai arī, neslēpj vispār, liekot sieviete samierināties ar esošo situāciju.

Sieviete nogurst, kad nepieciešams visu laiku būt stiprai

Kad visa dzīve ir vienas vienīgas problēmas un rūpes, kuru risināšanā neiesaistās vīrietis, sieviete ir tā, kas visu panes, iztur un nokārto. Protams, sieviete var būt spēcīga arī bez vīrieša…

avots: binokl.cc

Pievienot komentāru