Кā dažādas Zodiaka zīmes izturas pret vecākiem

Auns

Ugunīgā zīme var būt “durstīga” no ārienes, bet sirdī tā maigi mīl savus vecākus. Auna zīmes pārstāvji nekad neatzīst tēva un mātes taisnību skaļi, strīdēsies līdz bezsamaņai, bet rezultātā tik un tā sekos viņu padomam. Auni ir gādīgi, uzmanīgi pret vecāku cilvēku vajadzībām, bet šīs īpašības vislabāk tiks izrādītas tikai tajā gadījumā, ja bērnībā tos ne pārāk ierobežoja vai tiranizēja. Pat, ja attiecības ar vecākiem nav ideālas, Auni nekad neatliks zvanu vai arī vecāku apciemošanu uz vēlāku laiku.

Vērsis

Vērši pret savu mammu un tēti izturas ar lielu cieņu un pietāti, viņi uzskata par savu godu viņus aprūpēt. Būdami jauni, šīs zīmes pārstāvji dod priekšroku neiekļūt nopietnos konfliktos ar vecākiem pat tad, kad viņiem ir, ko teikt. Bet ne tāpēc, ka viņi baidītos, bet gan tāpēc, ka nevēlas graut vecāku autoritāti.

Dvīņi

Šīs zīmes pārstāvji savus vecākus uztver kā darījuma partnerus, un nevis mentorus. Un vini dzīvo pēc principa “tu – man, es – tev”. Ja bērnībā nebūs pietiekoši saņēmuši mīlestību un rūpes, Dvīņi bez sirdsapziņas pārmetumiem atmaksās ar to pašu, kad izaugs. Turklāt viņi uzkrāj aizvainojumu, atceras pat visnenozīmīgākās situācijas, kurās māte ar tēvu uzvedās netaisni, un viņi nekautrēsies to atgādināt jebkurā piemērotā brīdī.

Vēzis

Ūdens iemītnieks ir ģimenei visuzticamākā zīme. Svētki un pasēdēšanas, attālu radinieku dzimšanas dienas vai vienkārši tējas dzeršana virtuvē – Vēži pametīs visu, lai veltītu uzmanību mīļajiem un patiesi cienījamajiem vecākiem. Viņi līdz pēdējam prasīs padomu mātei vai arī meklēs aizsardzību pie tēva. Šī iemesla dēļ Vēži vissmagāk no visiem pārcieš vecāku zaudējumu, jo īpaši agrā vecumā.

Lauva

Jo tālāk Lauvas dzīvo no sava tēva un mātes, jo siltākas būs viņu attiecības. Paštīksminošais zvēru karalis nemīl pastāvīgu iejaukšanos savā personīgajā dzīvē un padomus no malas. Apciemojot vecākus, Lauvas piecieš situāciju dienu vai divas, bet trešajā dienā sāk dot mājienus, ka viņam ir laiks doties mājās. Nopietnus konfliktus ar trauku plēšanu šī zīme neuzsāk, bet neļauj arī kādam apstrīdēt savas tiesības pašam pieņemt lēmumus.

Jaunava

Šī zīme vienmēr ir gatava palīdzēt, bet nedara to aiz lielas mīlestības, bet gan aiz pateicības un bērna pienākuma. Jaunavu atbildīgums par iepriekšējo paaudzi ir tik spēcīgs, ka viņi atrausies no svarīgām darīšanām, atliks braucienu vai tikšanos, bet tik un tā atbrauks ciemos. Tomēr īpašu laimi vai sajūsmu viņi neizjutīs.

Svari

Svariem ir savāda atkarība no vecāku viedokļa – viņi noteikti pakonsultēsies ar vecākiem pirms svarīga lēmuma pieņemšanas. Un rezultātā rīkosies tā, kā teikts pat tad, ja tas īsti nebūs viņiem pašiem pa prātam. Svari var ilgi paciest moralizēšanu un instrukcijas, tomēr, ja pacietības mērs būs pilns, tad viņi pavisam klusu pārtrauks komunikāciju ar tēvu un māti. Turklāt atklāti izteikt visas savas pretenzijas šie gaisa stihiijas pārstāvji nespēs – viņi baidīsies pārāk nodarīt pāri.

Skorpions

Audzināt Skorpionu – tas ir īsts izaicinājums, jo šī zīme parāda nepavisam ne tās sajūtas, kādas jūt patiesībā. Viņš var mīlēt māti un tēvu, bet to neizrādīt, bet var būt arī mīļš un pieklājīgs, tajā pašā laikā absolūti neizjūtot pret saviem vecākiem pieķeršanos. Skorpions var izveidot siltas attiecības ar vecākiem tikai tajā gadījumā, ja bērnībā nav izjutis uzmanības un mīlestības trūkumu.

Strēlnieks

Ugunīgie Strēlnieki – ir gluži kā uz adatām, nevar mierīgi nosēdēt uz vietas, tāpēc bieži zaudē saikni ar vecākiem, mēnešiem ilgi nezvana un pusgadu neapciemo. Bet viņu patiesās jūtas ir siltas un maigas, un, ja radinieki nokļūs nelaimē, viņi noteikti atsauksies. Mammā un tētī Strēlnieki saskata nevis bezpalīdzīgus vecīšus, bet gan draugus, ar kuriem var satikties, padalīties ar jaunumiem, pasmieties un atkal kādu laiku nesatikties.

Mežāzis

Zemes zīme izmanto vecāku māju par patvērumu no visām problēmām, līdz nekļūst pieaudzis un iemācās pats par sevi pastāvēt. Kamēr vien viņi savus vecākus uzskatīs par spēcīgiem un par autoritātēm, viņš līdzdarbosies ar vecākiem itin visā. Bet, tiklīdz Mežāzis kļūst neatkarīgs vai veiksmīgāks, viņš sāk pakļaut tēvu un māti savai paša gribai. Pēc Mežāžu domām, taisnība ir tam, kurš pārvalda resursus (kurš ir jauns, bagāts, ietekmīgs).

Ūdensvīrs

Šīs zīmes pārstāvji gandrīz vai no bērnības sevi uzskata par atsevišķu vienību, cenšoties pēc iespējas ātrāk uzsākt savu patstāvīgu dzīvi. Viņiem nerodas pārāk daudz problēmas ar vecāko paaudzi, un bieži vien saziņa ar vecākiem ir pāris dežūrzvanu un viena tikšanās mēnesī. Ūdensvīri neatklās vecākiem sirdi un nežēlosies par problēmām vien tāpēc, ka ir pārliecināti – viņu tāpat nesapratīs.

Zivis

Zivis dzīvo savos platuma grādos, kur reti ielaiž pat vecākus. Attiecības būs atkarīgas no vecāku rakstura: ja būs konflikts – aukstais karš ilgs gadiem ilgi, ja izrādīs mīļumu un siltumu – saņems atpakaļ to pašu. Vien tikai otrajā dzīves pusē, kad Zivis paši kļūs par mātēm vai tēviem, attiecības var kļūt tuvākas, rodas patiesa garīga saikne ar iepriekšējo paaudzi.

avots: strana-sovetov.com

Pievienot komentāru