AS “Dzintars” uzsāk zobu kopšanas produktu ražošanu

Mūsdienu izpratne par kariesa un periodontīta problēmu ir ļāvusi radīt unikālas efektivitātes mutes dobuma higiēnas līdzekļus. FUTURE FORMULA SOS HealthyDent 5R produktu līnijas prezentācija notiks ceturtdien, 28.februārī, plkst. 15:00 Latvijas Universitātes Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā, Jelgavas ielā 1. Pasākums notiks ar zobārstu un Rīgas Stradiņa universitātes Zobārstniecības fakultātes studentu piedalīšanos.

Produktu līnija veselīgām samaganām un stipriem zobiem FUTURE FORMULA SOS HealthyDent 5R ir nozīmīgs solis Dzintars dabīgās farmakosmētikas attīstībā. Divu gadu smaga darba rezultātā Dzintars ir radījis unikālus produktus, kuriem nav analogu. Kariesa un periodontīta problēmas ir zināmas visā pasaulē. Tiek uzskatīts, ka kariess un periodontīts ir sliktas mutes higiēnas rezultāts. Kariesa un periodontīta slimības arvien vairāk izplatās, neskatoties uz lielo zobu kopšanas līdzekļu daudzumu. Vēl 1924. gadā Angļu zinātnieks D.K.Klerks apraksta pozitīvas, fakultatīvi anaerobas streptokoku dzimtas baktērijas Streptococcus mutans, kas mīt zobu aplikumā. Vēlāk tika pierādīts, ka šie mikroorganismi izraisa kariesu un periodontītu. Pamatojoties uz to, efektīvi apkarot kariesu un periodontītu var tikai, iznīcinot šos mikroorganismus.

Pamatojoties uz šo atklājumu, Dzintars ir radījis efektīvus līdzekļus pret kariesu un periodontītu. Pateicoties aktīvo sastāvdaļu kompleksam, zobu pasta FUTURE FORMULA SOS HealthyDent 5R veic virkni būtisku funkciju:

– kavē kariesa veidošanos

– uzlabo smaganu stāvokli periodontīta gadījumā

– novērš zobu aplikuma veidošanos

– piesātina zobu emalju ar minerāliem

– mazina smaganu iekaisumu un asiņošanu

Jaunās zobu pastas efektivitāte ir pierādīta klīniskajos pētījumos, kas apstiprina produkta daudzfunkcionālu kompleksu iedarbību. Papildus zobu pastai Dzintars ir izstrādājis mutes dobuma kopšanas bioeliksīru FUTURE FORMULA SOS HealthyDent 5R, kas efektīvi darbojas vietās, ko nevar aizsniegt ar zobu birstīti. Labāku rezultātu iespējams panākt, vienlaikus lietojot zobu pastu un zobu bioeliksīru.

AS Dzintars – lielākais parfimērijas un biokosmētikas ražotājs Baltijas un Skandināvijas valstīs. Vairāk kā 1000 parfimērijas, kosmētikas un dekoratīvās kosmētikas izstrādājumi sagaida pircējus specializētajos veikalos Latvijā. Brenda produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 30 valstīm.

Pievienot komentāru