Atklāta jauna informāciju par Liepājā mirušo divus gadus veco bērnu

Ziņas par izdarītu smagu noziegumu saņemtas no Kurzemes. Liepājā kādā dzīvoklī atrasts bērna līķis, un ir aizdomas, ka viņa nāvē vainojams mātes dzīvesbiedrs. “Degpunktā” skaidroja, kas par izmeklēšanas gaitu šobrīd sakāms policistiem.

Karostā kādā dzīvoklī atrasts miris divus gadus vecs bērns – šādu ziņu aizvadītā gada pēdējā dienā saņēma Liepājas policisti un steidzās uz adresi. Notikuma vietā atklājās, ka noticis noziegums.

Lasi vēl: Lato Lapsa Kongo inficējies ar vēl nedzirdētu kaiti

“Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa amatpersonas notikuma vietā uz aizdomu pamata par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu aizturēja zēna mātes dzīvesbiedru. Valsts policijas amatpersonas 1. janvārī devās uz tiesu lūgt piemērot vīrietim drošības līdzekli – apcietinājumu, kas ir stājies spēkā šobrīd,” norāda Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes iecirkņa priekšnieks Ingus Ukstiņš.

“Degpunktā” rīcībā esošā informācija liecina, ka uz bērna ķermeņa bijuši vairāki zilumi. Vardarbības pazīmes bijušas acīmredzamas.

Jāpiebilst, ka notikušais policijā gan šobrīd netiek traktēts kā slepkavība. Ir uzsākts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Par šādu noziegumu draud cietumsods no trim līdz 15 gadiem.

COMMENTS

Pievienot komentāru