Automašīnai ir jau 12 gadi, bet tā izskatās kā jauna! Viss pateicoties šīm viltībiņām

Cik gan lieliskas emocijas tu jūti, kad pirmo reizi iekāp tikko nopirktajā mašīnā! Liekas, ka dzīve mainīsies uz labo pusi: ērti, silti, ātri. Bet pēc kāda laika sākas mazgāšana, autoservisi, sirdi plosošas skrambas parkojoties…Bet no tā visa var izvairīties.

Mūsu redakcija padalīsies ar 7 noderīgiem padomiem automašīnu vadītājiem, kas palīdzēs uzturēt automašīnu tīru un veselu. Ja es to būtu zinājusi agrāk!

Tīra automašīna

Glāžu turētāji
Glāžu turētāji laikam ir visnetīrākā vieta automašīnas salonā. Netīrumi no dzērieniem – tas ir pats mīļākais, ko jums nākas sastapt. Bieži vien glāžu turētājus izmanto kaut kādu priekšmetu glabāšanai, bet tīrīt šīs vietas nav īpaši ērti. Ieliec tajos visparastākās papīra kēksu formiņas. Šis triks palīdzēs izvairīties no netīrumiem, pietiek vien izmest netīro papīru.

Sēdekļa iestatīšana
Bieži mēdz būt tā, ka ģimenē ir viena automašīna, bet to lieto gan mamma, gan tētis, gan dēls…Tāpēc katru reizi nākas pielāgot sēdekli savām vajadzībām. Lai paātrinātu šo procesu un nervozi neraustītu pogu vai regulēšanas rokturi, tādējādi to laužot, izdari atzīmes uz durvīm un sēdekļa. Tas ir ļoti ērti.

Netīrumi no ēdiena
Kad tu ved mājās tikko nopirktu picu vai kūku, tad, protams,liec tos uz brīvu pasažieru sēdekli. Lai izvairītos no siera vai krēma notecēšanas uz sēdekļa un saglabātu produkta sākotnējo izskatu, novieto 2 ūdens pudeles vai citu apjomīgu priekšmetu pie sēdekļa muguras daļas. Bet vislabāk – picas pārvadāšanai izmanto konteineru no vannas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru