Beidzot par Pavļuta iespējamo demisijas prasīšanu izsakās arī Kariņš

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) beidzot izteicis savu nostāju par veselības ministra Daniela Pavļuta (AP) iespējamu demisijas prasīšanu.

 

Viņš par šo jautājumu lems pēc trešdien pulksten 15 gaidāmās tikšanās ar Latvijas Ārstu biedrības (LĀB) pārstāvjiem, premjers sacīja Latvijas Radio raidījumā “Krustpunktā”.

 

Premjers norādīja, ka pašlaik viņam vēl ir neskaidrs, vai LĀB pieprasītā Pavļuta demisijas prasība balstīta uz otrdien, 26. oktobrī, Ministru kabinetā izskatīto Veselības ministrijas (VM) piedāvājumu sākt medicīnas nozares pārstāvju mobilizāciju, vai problēmas savstarpējā nozares un ministra komunikācijā ir padziļinātākas.

Lasi vēl: Pavļuts krīt nežēlastībā pēc ieraksta soctīklos

Tāpat Kariņš atklāja, ka ceturtdien, 28. oktobrī, un piektdien, 29. oktobrī, plānotas sarunas ar koalīcijas partneriem, kur viens no galvenajiem tematiem būs tieši LĀB pieprasītā Pavļuta demisija.

Kā ziņots, LĀB pieprasa veselības ministra Pavļuta demisiju, pārmetot viņam “Veselības ministrijas (VM) ilgstoši pieļautās kļūdas krīzes vadībā un plānoto mediķu mobilizācijas izsludināšanu”.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru