Pavļuta ieraksts par prasību demisijai izraisa pamatīgu viedokļu šķelšanos

Otrdienas vakarā Latvijas Ārstu biedrība (LĀB) pieprasījusi veselības ministra Daniela Pavļuta demisiju. Ministrs par notikušo paudis savu nostāju mikroblogošanas vietnē Twitter, kas izraisījusi pamatīgu viedokļu šķelšanos komentāros.

“Esmu sarūgtināts, negaidīti uzzinot par Latvijas Ārstu biedrības lēmumu prasīt manu demisiju. Saprotu neapmierinātību ar valdības sniegumu pandēmijas laikā, mediķiem ir ārkārtīgi smags laiks. Aicinu kopīgi pārvarēt šo krīzi. Esmu sasaucis nozares stratēģiskās padomes sēdi,” pēc LĀB paziņojuma Twitter rakstīja veselības ministrs.


Pie ministra ieraksta soctīklu lietotāji dalījušies ar savu viedokli par viņa demisiju. Kamēr vieni uzskata, ka D. Pavļutam ir pašam jādemisionē, citi norāda, ka ministrs savā amatā ir profesionāls.

Lasi vēl: Pavļuts krīt nežēlastībā pēc ieraksta soctīklos

“Daniel, par tevi ir sarūgtināta visa sabiedrība, gan potēties gribētāji, gan negribētāji. Tu esi labāku dzīvi nodrošinājis reklāmistiem nevis mediķiem. Tu strādā lai partijai būtu labāk, nevis nozarei un tās klientiem,” atklātu viedokli pauž komentāra autors.

“Skaidrs, ka vainot vienu pašu Pavļutu ir nekorekti. Jāatkāpjās vispirms būtu Kariņam. To sakot, kļūdu Pavļuta darbībā ir bijis pietiekami daudz. Vakcinācijas Birojs sevi nav attaisnojis. Izmests laiks un nauda, joprojām 50+ vecuma grupa nav novakcinēta. Jānodod vadība citam,” pauž komentētājs.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru