Briesmīga kļūda sociālajos tīklos – viņa uz visiem laikiem palika bez savas mazās meitiņas. Svešinieks vienkārši uzprasījās par draugu…

Internets un sociālie tīkli var būt gan svētība, gan arī lāsts. Šī māte, kuras vārdu rakstā neminēsim, pārliecinājās par to pēc savas rūgtās pieredzes. “Rūgta” – tas vēl ir maigi teikts. Katram šis raksts būtu jāizlasa un jāizdara attiecīgi secinājumi. No tā ir atkarīga jūsu bērnu labklājība.

Iedomājies, tu sēdi savā mīļotajā sociālajā tīklā Facebook, un saņem ielūgumu draudzēties ar svešinieku. No cilvēka, kuru tu vispār nepazīsti. Tevī nav nekādu šaubu par apstiprināšanu, jo profila fotogrāfija ir vilinoša. Un, kāpēc gan ne? Kāda starpība? Nu, kas gan galu galā var notikt….?

Lai kā arī nebūtu, apstiprināji un aizmirsi. Ir vēl svarīgākas lietas, par kurām tiešām ir vērts aizdomāties. Tava meita, piemēram. Tu ārkārtīgi lepojies ar viņu, tāpēc, ka mazulīte nākamajā nedēļā uzsāks savas pirmās skolas gaitas pirmajā klasē!

Meitenīte šai dienai gatavojas, pielaikojot visus iespējamos tērpus, jauno skolas formu, un tu, nepagurusi, pin viņai bizītes, sien tajās bantītes. Kad viss ir gatavs, tu uzreiz ievieto savas meitenītes bildi Facebook. Zemāk ieraksti: “Kas par dienu! Neticās, ka mazulīte jau ir tā izaugusi!” Pēc tam pievieno ierakstam atsauci ar skolas nosaukumu un adresi. Pāris klikšķi. Bet sekas tūlīt-tūlīt pārvērtīs tavu dzīvi par īstu murgu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

COMMENTS

  • <cite class="fn">natre</cite>

    Nesaprotu kā var būt tik izsalkušas pēc svešniekiem, ka pazaudē pēdējās prāta paliekas. Sevi lai pārdod kam grib, bet savu bērnu izreklamēt soc tīklos ar visu adresi, izskatās, ka tīšuprāt to dar5īja lai tiktu vaļā un dabūtu to svešinieku, kuram bērns varbūt vairāk interesēja, kā pati skaistule.

Pievienot komentāru