Briesmīga kļūda sociālajos tīklos – viņa uz visiem laikiem palika bez savas mazās meitiņas. Svešinieks vienkārši uzprasījās par draugu…

Noslēpumainais svešinieks, kuru tu nesen kā pievienoji savam draugu pulkam, saglabā tavas meitenes fotogrāfiju sev uz datora, izsūta to citiem “noslēpumainajiem svešiniekiem” visā pasaulē. Apakša paraksta:

“Svaigas asinis, amerikāniete. Aptuveni seši gadi! Tikai par 5000 dolāriem!”

Viss notiek tev aiz muguras, tu neparko nekad neuzzināsi. Pat, ja gribēsi. Vienkārši reiz, atbraukusi pakaļ meitai uz skolu, tu viņu tur neatradīsi. Sāksies panika, tu apskriesi visus skolotājus, zvanīsi policijai. Tu būsi gatava uz visu, lai atkal varētu apskaut savu mazulīti.

Visbeidzot tu sapratīsi, ka viss velti. Bet nekad nebeigsi meklēt savu meitu, jo vainas sajūta un briesmīgās domas nepārstās tev sekot visu atlikušo dzīvi.

Droši vien labāk ir nezināt, kas ar to mazulīti notika. Pagājušo neatgriezt, kļūdas vairs neizlabot. Vienkārši NEAPSTIPRINI DRAUDZĪBU AR SVEŠINIEKIEM! Labāk dzīvot dzīvi ar mazāku daudzumu “draugiem” sociālajos tīklos, nekā visu atlikušo dzīvi skumt par bezvēsts pazudušu meitiņu.

Atceries par šo brīdinājumu! Noraidi visus svešinieku aicinājumus draudzēties. Neievieto bērnu fotogrāfijas vispārējai piekļuvei. “Noslēpumainie svešinieki” tās noteikti atradīs. Un tici, bērnu tirgotājiem un pedofīliem diez vai radīsies kaut piliens cilvēcīguma.

Lūdzu, palīdzi izplatīt šo brīdinājumu pa visu pasauli. Palīdzi novērst traģēdiju.

avots

COMMENTS

  • <cite class="fn">natre</cite>

    Nesaprotu kā var būt tik izsalkušas pēc svešniekiem, ka pazaudē pēdējās prāta paliekas. Sevi lai pārdod kam grib, bet savu bērnu izreklamēt soc tīklos ar visu adresi, izskatās, ka tīšuprāt to dar5īja lai tiktu vaļā un dabūtu to svešinieku, kuram bērns varbūt vairāk interesēja, kā pati skaistule.

Pievienot komentāru