Būt par sievieti, kas zina sev cenu, un par sievieti, ka nosaka savu cenu, ir divas absolūti dažādas lietas

Vīrieša acīs jebkura sieviete ir vai nu augsta ranga, vai arī zema ranga.

Vīrieši pēc dabas ir mednieki, karotāji, tāpēc īstu vīrieti vienmēr piesaista sieviete, kas atspoguļo viņa paša redzējumu, sieviete, kura ļaus viņam katru reizi sajust pašcieņu.

Cilvēks, kurš ir pārliecināts par savu vērtību, vēlēsies augstākā ranga sievieti, visskaistāko, visspēcīgāko un visnepieejamāko, jo tikai tamlīdzīgu bagātību esamība sniegs viņam apmierinājuma sajūtu.

Viegls laupījums, vienkārša prostitūta, kas ceļo pa rokām, nesniegs neko.

Sieviete, kura ir skaista, bet kura netirgo savu skaistumu – sākumā ir nepieejama, un ar grūtībām iekarojama, tiks mīlēta ar sirdi, un vīrieša acīs būs pielūgsmes vērta.

Sieviete, kura ir skaista, bet pati nāk rokās, “pārdodot” savu skaistumu, nav nekā, izņemot īslaicīgas aizraušanās, cienīga. Женщ

Sieviešu skaistums nolietojas, ja tiek rādīts visiem.

Kliedzošais skaistums, kas izrādīts visiem, pazūd morālā izteiksmē, iegūstot cenu, par kādu to iespējams iegūt.

Bet pieticīgs, izsmalcināts, aristokrātisks skaistums prasa patiesas pūles, par kurām rezultātā tiek iegūta īsta vīrieša sirds un viņa cieņa.

Jūs saprotiet, par ko ir runa, ir daudz tādas meitenes, kuras sevi izrāda kā lētu preci, kas ir kā jāņtārpiņi uz gaismu, viņas uzvedas izaicinoši, jau pirmajā reizē parādot visu, kas viņām pieder, bet viņās nav tā dziļuma, viņās nav, ko meklēt. Viss, kas viņām ir, jau ir redzams, un visbiežāk tā arī ir viņu virsotne, viņu robeža.

Visskaistākās sievietes ir tās, kurām bez skaistuma vēl ir arī sirds, pieticība un intelekts.

Un ir vēl kaut kas.

Pašcieņa, vai sievietes lepnums, kā to vēl sauc.

Viņās ir kaut kas īpašs, viņas ir dzimušas augstāka līmeņa jūtām un mērķiem, lai iedvesmotu vīrieti veikt lielas lietas…

avots: binokl.cc

Pievienot komentāru