Šīm 5 Zodiaka zīmēm marts sola pilnīgu laimi

Pavasaris – tas ir jaunu cerību, tikšanās un laimes periods. Aiziet ziema ar saviem saliem, un atnāk siltums, dzīvība un saule pat vistumšākajos pasaules nostūros. Dažām Zodiaka zīmēm pirmais pavasara mēnesis būs pilns ar neaizmirstamiem brīžiem un laimi. Pats galvenais – nepalaist garām šo brīdi.

Lauva

Pavasaris iestāsies ne tikai uz ielas, bet īsts pavasaris sāksies arī šo zodiaka zīmju pārstāvju sirdīs. Jūs pat būsiet pārsteigti, cik viegli un labi jums būs, sākotnēji tas liksies kā neticams sapnis. Bet tā būs visīstākā patiesība. Beidzot tā laime, kuru tik ilgi gaidījāt un kuru, bez šaubām, esat pelnījuši, klauvēs pie jūsu durvīm. Droši un bez vilcināšanās ielaidiet to savā dzīvē.

Atbrīvojieties no vecām, apnikušām lietām, aizejiet uz veikalu un nopērciet jaunas, spilgtas lietas, tieši saskaņā ar jūsu garastāvokli. Esiet kā saule apkārtējiem, un arī viņi apdāvinās jūs ar savu siltumu.

Vēzis

Vēžiem 2019. gada pavasaris ir pārmaiņu laiks. Laiks, kad sāks piepildīties visdrosmīgākās cerības. Īstais laiks, lai padomātu par jaunām lietām, un sāktu realizēt tos plānos, kurus jau sen lolojat. Labāku laiku sākumam un pārmaiņām par 2019. gada martu neatradīsiet, tas ir radīts tieši tam, radīts tieši jums. Tā kā neapbēdiniet Visumu, un sāciet rīkoties un iet pa savas laimes ceļu.

Dziediet, dejojiet, dodieties dabā vai arī piezvaniet tiem draugiem, kurus sen neesat satikuši. Ticiet, viņi būs ļoti priecīgi dzirdēt jūsu balsi. Dzīvojiet pilnvērtīgu dzīvi!

Dvīņi

Dvīņiem pirmais pavasara mēnesis – marts – nesīs jaunas iepazīšanās ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Viss jau sen ved pie tā – pie liktenīgās tikšanās, kas Dvīņiem nesīs ilgi gaidīto laimi. Dvīņi vienkārši pārāk ilgi bija vieni, nepiedodami ilgi. Rit pēdējās jūsu vientulības dienas. Jums priekšā ir milzīgs jaunu iepazīšanos un emociju daudzums, kad tas notiks, jūs nenoticēsiet, ka kaut kas tāds ir iespējams.

Ir iespējams! Un kā vēl iespējams. Tās pārmaiņas, kas pēdējo mēnešu laikā ar jums notikušas, sniegs rezultātu. Un šie rezultāti būs satriecoši. Izmantojiet pelnīto laimi.

Mežāzis

Noslēgtie un aizdomīgie Mežāži pēkšņi sajutīs iekšējās pārmaiņas sevī. Viņi kļūs draudzīgāki un pozitīvi attieksies pret citiem – tā būs pavasara ietekme. Tāda uzmanība Mežāžu dzīvei piesaistīs lielu laimi, kuru viņš, bez šaubām, jau sen ir pelnījis. Viss marts Mežāžiem paies tuvu cilvēku lokā – kas gan vēl vajadzīgs pilnai laimei!

Mežāžiem obligāti jāgatavojas pavasara sākumam, lai marts paietu vēl piesātinātāk. Padomājiet, un pierakstiet visas idejas, kas ienāks jums prātā.

Zivis

Pavasara laikā Zivīm sāksies veiksmīgā josla darbā un karjerā. Burtiski viss, kam viņi pieķersies 2019. gada martā, izdosies ar apbrīnojamiem panākumiem. Tāds lietu stāvoklis piepildīs pirmā pavasara mēneša pusi ar īstu, neviltotu laimi. Pats galvenais – izmetiet no galvas visas šaubas, kas var jums traucēt. Visumam jums ir lieli plāni, tāpēc netraucējiet tam īstenot šo plānu ar savu neticību, vai, vēl sliktāk, negatīvismu.

Saule un labs noskaņojums pavadīs Zivis visur. Tāpēc ir vērts martā ieplānot grūtus projektus. To realizācija notiks viegli un veiksmīgi.

avots: binokl.cc

Pievienot komentāru