Būtiskas un nepatīkamas ziņas visiem tiem kas lieto “Bite Latvia” tarifa plānus

No 1.marta jauni tarifu plāni

Ņemot vērā interneta patēriņa straujo pieaugumu gan šobrīd, gan prognozēto palielināšanos nākotnē, no šī gada 1. marta “Bite” klientiem būs pieejami jauni tarifu plāni, kas būs piemērotāki visām mūsdienu vajadzībām un interneta lietošanas paradumiem.

“Proti, tajos esam iekļāvuši līdz pat trīs reizēm lielāku mobilo datu apjomu, kas nozīmē arī lielāku interneta apjomu, ko var izmantot ārzemēs, un plašākas saziņas iespējas ar savējiem visā Eiropā. Tāpat iekļāvām bezmaksas zvanus uz visiem operatoriem Latvijā – LMT, Tele2, TET, kā arī citiem operatoriem, piemēram, tādiem, kas apkalpo poliklīnikas, slimnīcas u.tml.

Bet, piemēram, jaunajā tarifu plānā “Bite Neierobežots Baltijā” tagad ir iekļauts neierobežots mobilais internets visā Baltijā un palielināts pieejamais mobilo datu apjoms Eiropā, lai ceļojot par mobilo datu patēriņu nav jāraizējas.”

Pieaugs vidēji par 2 eiro mēnesī

Ahuna-Ozola norādīja, ka, iegūstot visus plānotos papildu labumus, tarifu plānu cenas klientiem pieaugs vidēji par 2 eiro mēnesī atkarībā no tarifu plāna.

Savukārt “Bite” tarifu plāni, kuri netiks mainīti, ir “Starts”, “Skolēniem” un “Jauniešiem”.

Lasi vēl: Guļam ar meitenēm pēcdzemdību palātā… Gaišā dienas laikā palātā ienāk 2 vīrieši un tad tik sākās…

Kas sagaida “Tele2” un LMT klientus?

Savukārt mobilo sakaru operatora SIA “Tele2” sabiedrisko attiecību vadītājs Oskars Fīrmanis Jauns.lv pavēstīja: “Mūsu klientiem maksa par mobilo sakaru pakalpojumiem šobrīd nemainās. Mēs savus tarifu plānus veidojam tā, lai tie atbilstu aktuālajām klientu vajadzībām un paradumiem. Ja redzēsim, ka ir nepieciešams veikt kādas korekcijas, mēs noteikti par to savlaicīgi informēsim klientus. Par šāda veida izmaiņām mums ir pienākums klientus informēt vismaz 30 dienas iepriekš.”

Bet mobilo sakaru operatora SIA “Latvijas mobilais telefons” (LMT) Sabiedrisko attiecību daļas vadītājs Valdis Jalinskis Jauns.lv atzina: “Telekomunikāciju nozare nemitīgi attīstās un to ietekmē daudzi faktori, t.sk. pieaug arī tīkla infrastruktūras būves un uzturēšanas izmaksas, kas saistītas ar energoresursu cenu kāpumu. Tuvāko mēnešu laikā LMT neplāno tarifu izmaiņas. Par visām izmaiņām savus klientus informēsim laicīgi, ja tādas būs.”

Strauji pieaug elektrības un gāzes tarifi

Portāls Jauns.lv jau vēstīja, ka pēdējā laikā strauji pieauguši elektrības un gāzes tarifi, kas veicinājis arī citu preču un pakalpojumu cenu sadārdzināšanos.

COMMENTS

Pievienot komentāru