Cimdara bērni stāsta par tēva nāves dienu

Bijušais Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Arnis Cimdars.

Pagājušajā nedēļā sabiedrību pāršalca ziņa, ka Covid-19 dēļ mūžībā devies bijušais Centrālās vēlēšanu komisijas vadītājs Arnis Cimdars. Gitas Vīksnes materiālā “Tēti, mums tevis ļoti pietrūkst!” izdevumā “Privātā Dzīve” Cimdara bērni atceras tēva pēdējās dienas.

Meita Daira atklāj, ka par to, ka tētis saslimis, uzzinājusi tikai tad, kad viņš jau bijis slimnīcā. Un, pēc meitas teiktā, pat tur viņu neesot pametusi pienākuma un misijas izjūta saistībā ar darbu vēlēšanu sistēmas uzlabošanā. Viņš bija apsolījis Satversmes tiesai sagatavot savu viedokli un to arī paspēja izdarīt.

Daira saka, ka tēta stāvoklis diemžēl pasliktinājās strauji – ārstu pūles nenesa gaidītos rezultātus.

Savukārt Cimdara dēls Oskars atceras: “Tēta nāves dienā bija ļoti stiprs un vienlaikus ārkārtīgi silts vējš – tieši tāds, kāds bija viņš pats”.

Jau vēstīts, ka ceturtdien vakarā 59 gadu vecumā miris bijušais Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Arnis Cimdars.

Lasi vēl: Pavļuts krīt nežēlastībā pēc ieraksta soctīklos

Pēc LTV rīcībā esošās informācijas, viņš miris pēc inficēšanās ar Covid-19.

Jāatgādina, ka skaļs skandāls radās saistībar TV3 pausto informāciju, ka Cimdaram esot bijis viltus Covid-19 sertifikāts.

Pēcāk TV3 savā ziņu raidījumā neatvainojās Cimdara ģimenei un neatsauca piektdienas vakarā paustās ziņas, ka kādreizējam CVK priekšsēdētājam Arnim Cimdaram, iespējams, bijis viltots Covid-19 sertifikāts.

TV3 savā ziņu raidījumā uzsvēra, ka turpinās pētīt šo gadījumu.

Portāls NRA jau rakstīja, ka Arņa Cimdara meita Daira Januša visas ģimenes vārdā izplatīja paziņojumu, ka TV3 ziņas par Arni Cimdaru izplatījušas klaji nepatiesu informāciju.

COMMENTS

Pievienot komentāru