Dalība vairāk nekā 800 pieaugušo filmās! Iepazīsti latviešu parkūrista Pāvela Petkuna sievu

Latviešu parkūrists Pāvels Petkuns jau nepilnus divus gadus ir attiecībās ar Amerikas pieaugušo filmu zvaigzni Railiju Rīdu. Mīlnieki 2021.gada jūnijā apprecējās un turpina baudīt mīlestību, nenosodot viens otru par karjeras izvēlēm. Iepazīsti tuvāk Pāvela mīļoto!

Railija Rīda ir 29 gadus veca skaistule, kura pieaugušo filmu aktrises karjeru sāka 19 gadu vecumā, bet pirms tam pelnīja naudu kā striptīzdejotāja.

Rīda vairākās universitātēs centās apgūt skolotājas profesiju, bet tā arī nepabeidza mācības.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pasha Petkuns (@pashatheboss)

Publicēts video no mūsu Latvijas parkūrista Pāvela Petkuna un pieaugušo filmu aktrises Railijas Rīdas kāzām

Vadoties pēc neskaitāmajām nominācijām un apbalvojumiem, ir skaidrs, ka Railija ir talantīga aktrise un fani viņu mīl.

2016. gadā skaistule saņēma ”AVN Award” kā gada labākā aktrise, pieaugušo filmu industrijas balva ir pielīdzināma ”Oskaram”, tikai pieaugušo filmu kategorijā.

Rīda ir filmējusies vairāk nekā 800 filmās un arī pēc kāzām plāno turpināt darboties ierastajā arodā.
Izdevumam ”Daily Star” Railija pavēstīja, ka darbošanās pieaugušo filmu industrijā var būt skumja un sniegt vientulību. Kā nekā TV un grāmatās lasītais, ka ikviena dzīvē būs mīlestība nav patiesība!

Ekrānu zvaigzne pirms iepazīšanās ar Pāvelu sāka aprast ar domu, ka dzīvē paliks viena, atvērs suņu patversmi un saņems laimi no mājdzīvniekiem.

Aktrise neslēpj, ka teju visi bijušie vēlējušies, lai viņa beidz strādāt, to Railija uzskata par netaisnīgumu. Tāpat daudziem nav paticis, ka sieviete ļoti labi pelna. 2021.gadā slavenība iegādājusies māju ar četrām guļamistabām un sešām vannas istabām par 4.8 miljoniem dolāru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Riley Reid (@letrileylive)

Pieaugušo filmu zvaigzne atceras, ka bijusi kopā ar puisi, kurš pēc šķiršanās atzinies, ka brīžiem nav vēlējies viņu skūpstīt, īpaši laikā, kad viņa atgriezusies no filmēšanas. Tāds scenārijs atkārtojies teju ar ikvienu vīrieti.

Rīda ir viena no pasaules vislabāk apmaksātajām pieaugušo filmu aktrisēm, vidēji mēnesī viņa nopelna 570.000 dolāru.

Aktrise saņem naudu ne tikai no profesionālajām filmām, bet arī no sociālajiem tīkliem un pieaugušo filmu nozarei labvēlīgajām mājaslapām. Railija ir viena no populārākajām aktrisēm.

Vai tu spētu sadzīvot ar šādu mīļotā cilvēka karjeras izvēli?

 

Avots:

Pievienot komentāru