Divi sieviešu vārdi, kuri 2019. gadā nesīs laimi vārda nēsātājai

Ļoti skaisti vārdi! 

Ja nākamgad jums piedzims meitenīte, tad eksperti iesaka iedot bērniņam kādu no šiem skaistajiem un retajiem vārdiem. Tiešām skaisti!

Šobrīd ir ļoti populāri reti un skaisti vārdi. Vecāki vēlas, lai viņu bērns izceltos ar vārdu citu bērnu vidū, tādēļ dod retus vārdus. Vārds nosaka vai šim cilvēkam nākotnē laime sekos pa pēdām vai nē. Tādēļ ir ļoti nopietni jāpieiet pie vārda izvēles bērnam.

2019. gadā pēc enerģētiskā viedokļa šiem diviem vārdiem – Anna un Marija būs laime visu cauru gadu. Šie vārdi 100% atnesīs vārda nēsātājai veiksmi un laimi un ne tikai tad, ja bērns piedzims 2019. gadā.

Ar kādām rakstura īpašībām būs apveltīta šī katra vārda nēsātāja? Tūlīt to uzzināsim!

Anna

Ir aktīva personība, kurai patīk atrasties cilvēku sabiedrībā. Viņiem vienmēr ir daudz draugu. Viņa ir īsta siržu lauzēja un lai atrastu savu īsto un vienīgo ir gatava sāpināt daudzus vīriešus. Viņa vienmēr labi izturas pret cilvēkiem, neatkarīgi no viņu statusa – neatkarīgi no tā, vai tas ir boss vai padotais.

Šādas meitenes ir ļoti talantīgas un vienmēr meklē sev piemērotu hobiju. Anna padara tuvu cilvēku dzīvi interesantu un aizraujošu. Ir gatava gāzt kalnus, lai sasniegtu savus mērķus.

Marija

Marija jau no agras bērnības uzvedīsies kā pilnīgi pieaudzis cilvēks. Viņa vienmēr var brīvi pieņemt grūtus lēmumus bez citu cilvēku palīdzības. Skolā mācās ļoti labi un visi priekšmeti liekas viegli un saprotami. Marijas praktiski negaida palīdzību no citiem cilvēkiem, jo viņas pašas cenšas visu nokārtot.

Kas attiecās uz vīriešiem Marija var atļauties dažreiz parādīt zināmu vēsumu pret savu otro pusīti. Atvērsies viņa pilnībā tikai tad ja zinās, ka viņas priekšā stāv cilvēks ar kuru viņa ir gatava visu dzīvi kopā nodzīvot.

avots: damy.club

Pievienot komentāru