Trīs Zodiaka zīmes starp vīriešiem, kuras praktiski nav piemērotas nopietnām attiecībām

Ja jūs meklējat vieglāko un vislīdzenāko ceļu uz laimīgu mīlestību, tad iespējams, jums nevajadzētu veidot attiecības ar vīriešiem – šo Zodiaka zīmju pārstāvjiem.

1.Zivs

Vīrieši–Zivis vienkārši ir neveselīgu attiecību noslēpumainais ingredients. Viņš ir tāds cilvēks, kurš nekad neuzņemsies atbildību ne par vienu savu kļūdu. Viņš ir pārāk emocionāls un viņam bieži ir grūti tikt galā ar savām jūtām. Viņš nav tik emocionāli nobriedis, kā citas Zodiaka zīmes un tāpēc ar viņu ļoti grūti uzturēt attiecības.

2.Jaunava

Vīrieši-Jaunavas – staigājošas garastāvokļu maiņas. Viņi ir emocionāli nestabili un strauji aizsvilstas. Pacietība un sapratne vienmēr ir ļoti svarīgi jebkurās attiecībās, bet vīriešiem-Jaunavām tādu īpašību nav. Viņi ir perfekcionisti un vienmēr vēlās, lai viss būtu noteiktā veidā. Un kad viņi to nesaņem, tad noraujas un sarīko „izrādi”.

3.Vērsis

Vīrietis-Vērsis – emocionāls pretstats vīriešiem-Zivīm. Tajā laikā, kad Zivis ir pārāk emocionālas, Vērši, kā likums, ir ļoti emocionāli izvairīgi. Vienmēr liekās, ka Vērši dzīvo, kā roboti. Viņi ir uzticīgi saviem partneriem attiecībās, bet viņu emocionālā nepieejamība vienmēr būs viņu pašu lielākā problēma.

avots: cluber.com.ua

Pievienot komentāru