Viņas sasildošā publikācija pēc tam, kad kāds viņai ar bērnu atdeva savu vietu lidmašīnā

Pasaule ne bez labiem cilvēkiem!

Mamma padalījās ar aizkustinošu ierakstu par kāda labsirdīga svešinieka rīcību lidmašīnā, kurš atdeva savu vietu pirmajā klasē viņai un viņas slimajai meitai.

Kelsi Rej Evika lidoja no Orlando uz Filadelfiju, lai parādītu meitu Lusiju ārstiem bērnu slimnīcā, paziņo LADbible.

Postā Facebooke viņa stāsta, ka lidoja ar American Airlines reisu, kad pēkšņi viņai pienāca stjuarts un pateica, ka pirmās klases pasažieris vēlās ar viņu samainīties vietām.

Kelsi pieņem, ka pasažieris nolēma tā rīkoties, ieraudzījis kā viņa nes skābekļa balonu Lusijai, kurai ir hroniska plaušu saslimšana. Lūk, ko viņa uzrakstīja:

„Vīrietim no vietas 2D. Šodien jūs lidojāt no Orlando uz Filadelfiju. Es jūs nezinu, bet pieļauju, ka jūs mūs kaut kur pamanījāt.

Es stūmu sev pa priekšu ratiņus, nesu autiņbiksīšu iepakojumu un stiepu skābekļa balonu savai meitiņai. Mēs abas smaidījām, tāpēc ka lidojām satikties ar viņas „draugiem” Fildelfijas bērnu slimnīcā.

Mēs iesēdāmies lidmašīnā, iekārtojāmies sēdeklī pie loga un jokojām ar citiem pasažieriem par to, ka viņiem nāksies ar manu skaļo, bet laimīgo mazulīti. Pienāca stjuarts un pateica, ka jūs vēlaties samainīties vietām. Jūs atdevāt mums savu ērto vietu pirmajā klasē.

Nespēdama savaldīt asaras, es gāju pa eju un raudāju, bet mana meita Lusija smējās! Viņa sajuta to ar visu savu ķermeni – īstu, tīru labsirdību. Es pasmaidīju un pateicos jums, kad mēs pārsēdāmies, bet nepaguvu pateikties jums kā nākas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru