Dzēšam krunciņas un maisiņus ap acīm! Vajadzīgs tikai viens produkts! Ir visiem!

Izmaiņas, ko mūsos izraisa vecums, reti kurai sievietei atnes sajūsmu un prieku. Pirmā no tām  cieš tieši āda ap acīm, jo tā ir maiga un plāna. Šī sejas daļa visvairāk ir pakļauta negatīvajai ārējo faktoru iedarbībai ,tā  bieži izjūt vitamīnu trūkumu un uz tās negatīvi atsaucās gan miega, gan atpūtas trūkums.

Kosmetoloģijas industrija šodien piedāvā sievietēm neskaitāmus variantus mitrinošu un kopjošu līdzekļu ādai ap acīm. Lielākā to daļa ir dārgi, tāpēc ne katra var tos sev atļauties.

Pieredzējuši kosmetologi piedāvā aizstāt tos ar dabīgiem produktiem, kuriem, izrādās ir tādas pat mitrinošas īpašības. Īpaša uzmanība šeit ir jāpievērš olām, jo tieši pateicoties šim produktam var efektīvi atsvaidzināt, padarīt gaišāku ādu ap acīm, atgriezt tai vingrumu un izvairīties no krunciņām. Šis produkts ir īsts atradums mājas kosmetoloģijā un tas ir jānovērtē.

Olu baltums – ideāls produkts krunciņu likvidēšanai ap acīm. Procedūras veikšanai vajadzīga tikai tīra vatīte un svaigs olas baltums. Aiztaisīt plakstiņus, atslābināties un pagaidīt, līdz olas baltums pilnībā izžūst. Pēc tam kārtīgi nomazgāt seju ar vēsu ūdeni.  Regulāra šīs procedūras veikšana jūs iepriecinās ar savu rezultātu.

Šķir nākošo lapu un uzzini, kā pagatavot un lietot šo masku

Pievienot komentāru