“Ekstrasensu cīņu” eks-režisors atzīstas, ka dalībniekiem pārdevis uzvaru.

Pēc vīrieša vārdiem, kastingu laikā viņam nācās izdomāt dažādas leģendas par ekstrasensiem, lai viņu stāsts būtu spilgtāks.

“Ekstrasensu cīņu” bijušais režisors Oļegs Loskutovs paziņoja, ka par naudu ir domājis dažādus stāstiņus, kas palīdzējis šova dalībniekiem izskatīties spilgtākiem, ziņo “”Комсомольская правда”.

Loskutovs stāsta, ka šovā tika ņemti cilvēki, kas jau pirms tam ir strādājuši kameru priekšā.  Tāpēc kastinga laikā tika ļoti augsti vērtēta spēja sevi pasniegt. Bijušais režisors paziņoja, ka kastinga laikā viņš esot sacerējis dažādus leģendas par dalībniekiem, ja viņu pašu stāsts nav bijis tik iespaidīgs. Tāpēc dažiem no viņiem tika piespēlētas klīniskās nāves, pēc kurām it kā tika atklātas ekstrasensa spējas, tāpat tika piedomāti burvju radu rakstos.

-Nevienu ekstrasensu, kuru tagad pazīst visā pasaulē, līdz šim televīzijas projektam nezināja. Biogrāfija tika uzrakstīta no baltas lapas, – paziņoja Loskutovs.

Viņš apgalvo, ka pateicoties viņa palīdzībai par pirmās sezonas uzvarētāju kļuva Natālija Vorotņikova.

-Man palūdza palīdzēt, lai viņa projektā izskatītos labāk. Man tika dotas aploksnes ar naudu un, kā saka, uzķēros, – bijušais redaktors stāsta.

Kā apgalvo Loskutovs, sākotnēji nebija fiksēta izcenojuma tiem dalībniekiem, kas vēlējās šovā tikt tālāk. Ar katru sezonu cenas auga. Pirmajā sezonā ekstrasens varēja veiksmīgi tikt līdz finālam par 8000-9000 eiro.

Jau iepriekš kāds šova eks-dalībnieks paziņoja, ka tur visu kontrolē nauda, bet deputāts     Vitālijs Milonovs aicināja šovu aizliegt.

avots: life.ru

Pievienot komentāru