“Es domāju, ka viņš mani mīl… ″ 60 gadus vecā britu iedzīvotāja iztērējusi 90 tūkstošus mārciņu ″ mīļotajam ″ no Šrilankas. Pamācošs stāsts

60 gadus vecā Diāna de Zoisa bija spiesta pamest Šrilanku, kur dzīvoja kopā ar jauno vīru Prianžju de Zoisu. Uz dzimteni viņa atlidoja ar tukšām kabatām, raksta Daily Mail.

Visi savus uzkrājumus (vairāk par £90000 – ap $115500) viņa iztērēja vīram, kuru nezināmie noziedznieki nošāva uz ielas. Tikai tagad sieviete saprata, ka Priandžam bija vajadzīga tikai viņas nauda.

Ar 26 gadus veco Prianžju Diāna iepazinusies atvaļinājuma laikā 2011. gadā Šrilankā.

Septiņus mēnešus pēc iepazīšanās sieviete pārdeva māju Edinburgā, aizgāja no darba un devās pretī savai mīlestībai. Protams, paņēma līdzi apmēram £90000.

Pēc Prianžja slepkavības viņa ilgi nevarēja pamest valsti. Pēc ilgas prombūtnes sieviete beidzot ieradās Edinburgā.

Pēc Diānas vārdiem, vīra ģimene turēja viņu ieslēgtu. Viņi neļāva tai pārdot māju, bet arī atteicās atmaksāt atlikušo naudu. Lūk, kā viņa komentēja situāciju:

“Es vairs nevarēju tur palikt. Tagad es jūtos muļķīgi, jo neklausīju ģimeni un draugus, kuri mani pārliecināja, ka runa ir tikai par naudu. Es domāju, ka viņš mani patiešām mīl. Bet tagad saprotu, ka esmu kļūdījusies.

Mana vīra ģimene turēja mani zem mājas aresta pēdējos divus gadus. Es nevarēju nekur izbraukt, pat doties uz pludmali.

Par māju Šrilankā Diāna samaksāja £57 000 (ap $73000), vēl £31 000 (ap $40000) viņa atdeva par mikroautobusu, kuru Prianžs izmantoja darba nolūkos. Sieviete vīra vajadzībām bija iztērējusi visus savus uzkrājumus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru