“Es domāju, ka viņš mani mīl… ″ 60 gadus vecā britu iedzīvotāja iztērējusi 90 tūkstošus mārciņu ″ mīļotajam ″ no Šrilankas. Pamācošs stāsts

Viņai līdz šim “karājas” kredīts par summu £4000 (ap $5000), kas jādzēš tuvākajā laikā. Pensijas uzkrājumu viņai diemžēl nav.

Sievietei ir aizdomas, ka Prianžjam bijusi otra sieva – viņa bija atradusi laulības apliecību vīra personiskajās lietās pēc viņa nāves.

Man vajadzēja saprast, ka tas viss bija naudas dēļ. Tiklīdz pārcēlos uz šejieni, viņš runāja tikai par naudu.

Visi mani draugi uzskatīja, ka tā ir slikta doma. Bet es viņu patiešām mīlēju, un es domāju, ka arī viņš mani mīl. Es gribēju pierādīt, ka viņi maldās.

Es nekad nevienu neesmu tik ļoti mīlējusi. Viņš tik labi izturējās pret mani. Viņš ļoti gribēja, lai es pārvācos uz Šrilanku.

Diāna uzskata, ka viņas vīru šantažēja un pēc tam nogalināja. Šie cilvēki viņu apskauda – jo, pēc vietējo domām viņš bija ļoti bagāts – viņam bija laba māja, mikroautobuss un tuk-tuks.

Viņi to šantažēja. Viņš deva viņiem nedaudz naudas, bet viņi gribēja vairāk. Viņš atteicās maksāt, un viņi to nošāva.

Tik bēdīgi beidzās Dianas un Prianžjas mīlas stāsts. Lai viņa kļūst par mācību tiem, kuri tic, ka jauns un nabadzīgs puisis var patiesi iemīlēt vecu, nodrošinātu dāmu.

Kā jūs izturaties pret šādiem stāstiem? Kāpēc, jūsuprāt, Diāna nespēja saskatīt savā vīrā naudas mednieku?

avots: lifter.com.ua

Pievienot komentāru