Galkins pamatīgi šokēts par viņu rakstītais Krievijas medijos

Krievijas humorists Maksims Galkins sociālajā vietnē Instagram paudis sašutumu par ziņām, kas par viņu parādījušās Krievijas medijos.

M. Galkins norāda, ka, lai gan ir pieradis, ka prese par viņu mēdz rakstīt nepatieību, taču pēdējā informācija par viņu Krievijas lielākajos medijos pārsteigušas par viņu.

“Mani turot aizdomās par kāda slepkavību. Ka es kādu esmu nogalinājis, biju liecinieks. Mani aizturējusi policija,” par Krievijas presē publicētajām ziņām saka M. Galkins.

Savā uzrunā Krievijas presei viņš saka: “Es saprotu, ka jums ir dota komanda mani nomelnot, apliet ar dubļiem un parādīt, cik man šeit ir slikti. Jūs jau rakstījāt, ka es staigāju pa frizētavām un sūdzos. Ka mani bērni netiek skolā un, ka Allai gandrīz bijis infarkts, ka man viss ir tik ļoti slikti.”

Viņš apliecina, ka viņam šobrīd klājas labi.

 

Lasi vēl: Putina meitu noslēpumainā dzīve – viena septiņas reizes mainījusi uzvārdu, otra vada ŠO …

“Kāpēc jūs joprojām rakstāt par mani? Jūs taču tā pārdzīvojāt, ka es aizņemu kāda vietu, ka nevar izcelties jauni talanti. Rakstiet par viņiem. Rakstiet par tiem, kas ir patriotiski noskaņoti. Lieciet mani mierā!” – krievu žurnālistus uzrunā M. Galkins.

Jau vēstīts, ka Krievijas šovbiznesa zvaigznes Alla Pugačova un Maksims Galkins dzīvo Izraēlā ar saviem bērniem.

Ir vērts atzīmēt, ka Maksims Galkins, kurš atklāti kritizēja Krievijas militāro iebrukumu Ukrainā, diezgan skaidri lika saprast, ka viņš saprot savas apzinātās izvēles sekas. Piemēram, kāds no Instagram lietotājiem teica, ka pie greznības pieradušajam Maksimam tagad būs ļoti, ļoti grūti. “Klausies, gudrais lietotāj ar slēgto kontu un vienu publikāciju, es neesmu pieradis pie greznības, esmu pieradis strādāt godīgi un apzinīgi. Es nopelnīju visu savu greznību, bet es nedzīvoju tās dēļ. Es nebaidos zaudēt bagātību, bet sirdsapziņu,” rakstīja Galkins .

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru)

Pievienot komentāru