Putina meitu noslēpumainā dzīve – viena septiņas reizes mainījusi uzvārdu, otra vada ŠO …

@fishki.net

Šomēnes Baltais nams paziņoja par ASV sankciju noteikšanu divām Krievijas prezidenta Vladimira Putina meitām. Kā norādīja Baltais nams, ir zināms, ka Putina ģimenes locekļi palīdzējuši slēpt viņa bagātību. Kas tad ir šie Putina ģimenes locekļi?

 

Oficiāli Putinam un viņa bijušajai sievai Ludmilai ir divas meitas – Marija un Jekaterina. Putins gadiem ilgi slēpis informāciju par viņām. Mediju un izmeklētāju noskaidrotā informācija liecina, viņu pilnie vārdi pašlaik ir Marija Voroncova un Jekaterina Tihonova.

Lasi vēl: “Nepārmetiet man nodevību.” Maksims Galkins beidzot atklāj, kā visu zaudēja

Putina klanam ir 130 miljardi

Britu avīze “The Sunday Times” raksta, ka Putina klans kopumā pārvalda naudu un īpašumus 130 miljardu ASV dolāru vērtībā (ap 105 miljardiem eiro) – tas ir apmēram 12 Latvijas valsts gada budžeti. Putinam vistuvākie radinieki, protams, ir viņa atvases – 1985. gadā dzimusī Marija un 1986. gadā pasaulē nākusī Jekaterina laulībā ar nu jau bijušo sievu Ludmilu. Savu meitu Marijas un Jekaterinas dzīvi un nodarbošanos Krievijas prezidents padarījis par valsts noslēpumu, lai neviens tā īsti nezina, kur viņas dzīvo un ar ko nodarbojas. Viņas nav arī sava tēva uzvārda nēsātājas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru