“Nepārmetiet man nodevību.” Maksims Galkins beidzot atklāj, kā visu zaudēja

Krievijas mākslinieks Maksims Galkins, kurš jau gandrīz divus mēnešus dzīvo Izraēlā, nācis klajā ar paziņojumu, ka gandrīz visas biļetes uz viņa šajā valstī plānotajiem koncertiem ir izpirktas, tāpēc viņš pievieno divus jaunus datumus. Daļa no naudas, kas iekasēta no biļešu pārdošanas, tiks ziedota palīdzībai Ukrainas bēgļiem. Vairums Galkina “Instagram” sekotāju viņu atbalstīja, taču atradās arī tādi, kas Maksimu nodēvēja par dzimtenes nodevēju. Šovmenis neklusēja, paziņojot, ka Krievijas varasiestādes pašas darījušas visu, lai viņa koncerti tur nenotiktu.

Lasi vēl: Rīdziniece šokā par pārdzīvoto veikalā “Lidl”

“Mīļie draugi! Tā kā uz jau izziņotajiem koncertiem, kā arī iepriekš iestudētajiem papildkoncertiem biļetes ir pārdotas, tad es ar tūres organizatoru pēc skatītāju lūgumiem izziņoju vēl divus papildkoncertus, trešo koncertu Telavivā 13. jūnijā un otro papildkoncertu Haifā 15. jūnijā.

Daļu nopelnītās naudas nolēmu pārskaitīt palīdzībai Ukrainas bēgļiem. Es domāju, ka tiem, kas biļetes jau ir nopirkuši, būs patīkami uzzināt, ka mēs šādā veidā kopā darīsim labu darbu,” savā “Instagram” profilā informēja Galkins.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru