Ir tikai 3 iemesli, kāpēc vīrieši krāpj, bet nešķiras. Piekrāpa – tātad nemīl?

Vīrs krāpj, bet nešķiras – pazīstama situācija? Tāda situācija sastopama diezgan bieži. Kāpēc? Šodien mēs to noskaidrosim. Ir trīs iemesli šādai uzvedībai, raksta Your Tango.

Vīrs aizkavējas darbā, viņam regulāri zvana nepazīstami numuri, viņš kļūst uzbudināms un nervozs? Visticamāk, viņam ir cita sieviete.

Bet pat pēc krāpšanas viņš neaiziet no ģimenes? Ir vairāki iemesli šādai uzvedībai:

1.Viņš joprojām mīl savu sievu

Un tomēr viņam kaut kas pietrūkst – satraukuma, atbalsts, sekss vai vēl kas. Sieva, diemžēl, to nevar dot. Iespējams, viņa zina, ka vīrs nav laimīgs (viņš pats par to ir viņai teicis), bet viņa izvēlas atstāt visu kā ir.

Bet tad pēc kāda laika uzzina par krāpšanu. Bieži vien vīrieši klusē par savām problēmām, nerunā par savām vajadzībām un vēlmēm, jo baidās no nosodījuma vai atteikuma.

Šādās situācijās sieva nenojauš, ka attiecībās iestājusies krīze.

2. Viņš baidās aizvainot savu sievu

Šīs kategorijas vīrieši domā, ka, ja sieva uzzinās par krāpšanu, tas viņu nogalinās. Tāpēc ir tik daudz noslēpumu, kavēšanās uz vakariņām, parole telefonam. Daudzas sievietes intuitīvi saprot, ka vīrs aizgājis pa kreisi.

Bet patiesība jebkurā gadījumā atklāsies. Neskatoties ne uz ko, šādi vīrieši līdz nāvei baidās nodarīt sāpes sievai, tāpēc cenšas slēpt savu sānsoli.

3. Viņš nevēlas saskarties ar īpašuma dalīšanu un citām lietām, kas saistītas ar šķiršanos.

Šādi cilvēki baidās no šķiršanās kā tādas, un visa, kas ar to ir saistīts – tiesas procesiem, īpašuma dalīšanu utt. Tieši tāpēc viņi izvēlas slepenus romānus, nevis atklāti paziņo par šķiršanos. Tas viņiem nav izdevīgi.

Ja tu esi stingri izlēmusi, ka vairāk nespēj dzīvot ar vīru, kurš tevi krāpj, attiecības ir jāpārtrauc pilnībā. Tas tev palīdzēs sākt jaunu dzīvi.

Bet ko darīt, ja vīrs piekrāpa, bet šķirties nevēlas? Atceries: nav vērts dzīvot ar cilvēku, kurš tev vairāk nav sirdij tuvs bērna dēļ. Bērni lieliski jūt, un viņi pamanīs spriedzi jūsu attiecībās.

Ja tu tomēr esi izlēmusi palikt kopā ar vīru, patiesi piedod viņam no visas sirds, jo savādāk tava dzīve pārvērtīsies ellē, kur katra vīrieša kļūda tev atgādinās par viņa sānsoli.

Vai tu piekrīti šiem trīs punktiem?

avots: yourtango.com

Pievienot komentāru