Paši nesaderīgākie Zodiaka zīmju pāri. Tādās attiecībās vienmēr kaut kas noiet greizi

Vai jūs kādreiz esat bijuši attiecībās, kur lai ko jūs arī nedarītu, jums nekas neizdevās? Jūs viņu mīlējāt, bet viņš jūs darīja trakus. Un galu galā, pēc apvainojumiem un vilšanās, jūs izšķīrāties.

Vai tad negribas uzzināt iepriekš, vai attiecības izdosies, vai nē, lai izvairītos no sliktām beigām? Ja jūs uzticaties astroloģijai, tad tā var palīdzēt tikt skaidrībā, vai vismaz likt uzzināt, uz ko jums ir jābūt gataviem.

Tālākie 12 pāri ir vissliktākie, skatoties pēc horoskopa:

  1. Auns un Vērsis.

Auni ir ārkārtīgi valdonīgi, bet Vērši ir spītīgi, tāpēc gadījumos, kad radīsos problēma, to var būt ļoti grūti atrisināt. Vērsis pastāvīgi vēlas zināt, kādā attiecību posmā viņš ir, un tas spēcīgi kaitina Aunu. Šķiroties Auns vēlas vienkārši aiziet un aizmirsties, bet Vērsis mūžīgi pieprasa paskaidrojumus.

  1. Vērsis un Strēlnieks.

Vērsis labāk izvēlas pavadīt laiku mierīgā mājas atmosfērā, bet Strēlniekam pastāvīgi ir nepieciešami kaut kādi piedzīvojumi. Vērši vienkārši nevar izturēt milzīgo Strēlnieku enerģiju. Jā, un arī pēdējie parasti visu neuztver nopietni, un viņiem aiz muguras ir bagāta attiecību pieredze.

  1. Dvīņi un Mežāzis.

Šī savienība ir īsta katastrofa. Dvīņiem ļoti patīk jautrība un pastāvīgas sarunas, bet Mežāži ir ārkārtīgi strādīgi, un viņiem patīk saplānot katru savas dzīves detaļu. Mežāžiem nav raksturīga spontanitāte, kas ļoti apnīk Dvīņiem.

  1. Vēzis un Ūdensvīrs.

Vēži vairāk ir mājās sēdētāji, bet Ūdensvīri ir brīvību mīloši. Vēžiem vajag zināt un sajust, ka viņus mīl, tāpēc viņus kaitinās Ūdensvīru tieksme tieši norādīt uz kļūdām un kritizēt.

  1. Lauva un Skorpions.

Skorpions nelielīs un neteiks komplimentus Lauvam, kas viņam ir tik ļoti vajadzīgi. Lauvas uzskata sevi par ļoti lieliskiem, kas neder Skorpioniem, kuri parasti ir greizsirdīgi..

  1. Jaunava un Strēlnieks.

Nevienam no viņiem nav tieksme uz nopietnām attiecībām. Strēlnieki ir pārāk bezrūpīgi (pēc Jaunavu domām) un nedomā, ka viņu rīcība var aizskart citu jūtas. Kad viņi uz vairākām nedēļām pazūd, tas Jaunavām ir neizturami.

  1. Svari un Jaunava.

Jaunavas tiecas kritizēt Svarus, kas liek viņiem šaubīties par sevi. Jaunavām vienmēr ir jābūt taisnībai, un tas spēcīgi “krīt uz nerviem”.

  1. Skorpions un Auns.

Tā ir ļoti sprādzienbīstama un saspringta savienība, kas ir laba, ja jūs esat Šekspīra lugas varoņi, bet nevis reālajā dzīvē. Abas zīmes ir spēcīgas, valdonīgas, vēlas iegūt absolūtu kontroli un atrasties virsotnē.

  1. Strēlnieks un Mežāzis.

Strēlnieki vienmēr pārmetīs Mežāžiem, ka tie nesniedz viņiem pietiekoši daudz brīvības jautrībai. Turklāt starp šīm zīmēm ir neliela seksuālā pievilcība.

  1. Zivis un Jaunava.

Zivis – tā ir vissapņainākā un jūtīgākā Zodiaka zīme, bet Jaunavas ir ļoti praktiskas un piezemētas. Jā, pretpoli pievelkas, bet jūsu gadījumā tas ir interešu konflikts. Zivis, neatbrīvojieties pilnībā no Jaunavām savā dzīvē, tāpēc, ka jums var būt lieliska, ilggadēja draudzība.

  1. Ūdensvīrs un Vērsis.

Šīm zīmēm nevar būt normāla saskarsme. Vērsis iespītēsies un pastāvēs uz sava, kas tikai atgrūdīs Ūdensvīru. Ūdensvīri ir tik bohēmiski un neparasti, bet Vērši ir materiālistiskāki un konservatīvāki.

  1. Dvīņi un Vēzis.

Šī savienība var izdoties, ja abiem ir laba humora izjūta. Dvīņiem patīk saskarsme un atpūta, bet Vēžiem – sēdēt mājās, bet, ja jūs izrādīsiet nedaudz vairāk pacietības un piekāpības, viss var izdoties. Tas nav pats labākais variants, bet tam ir savas nianses.

avots: cluber.com.ua

Pievienot komentāru