Izsludināta mediju akreditācija uz meistaralus festivālu Riga Craft Beer Weekend

2019. gada 4. un 5. janvārī Ķīpsalas starptautiskajā izstāžu centrā risināsies Ziemeļeiropā vērienīgākais meistaralus festivāls Riga Craft Beer Weekend uz kuru sabrauks 60 ekselenti amatalus darītāji no visas pasaules, piedāvājot degustācijai 480 alus veidus.

Mediju pārstāvjiem, kuri vēlas atspoguļot festivāla norisi, līdz 28.decembrim ir iespēja akreditēties festivālam, rakstot pieteikumu uz e-pastu [email protected].

Festivālā Riga Craft Beer Weekend, kas Latvijā risināsies pirmo reizi, piedalīsies 60 izcili meistaralus darītāji kā no kaimiņvalstīm – Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas, Ukrainas un Krievijas, tā arī tālākiem Eiropas reģioniem. Festivālā ikvienam interesentam būs iespēja ne vien degustēt neparastas meistaralus garšas, bet arī tikties ar alus darītājiem, gūt jaunas zināšanas un dalīties pieredzē. Divu dienu laikā festivālā degustācijām būs pieejami 480 meistaralus veidi, notiks prezentācijas un būs iespēja balsot par alu, kas pelnījis Rīgas garšas titulu! Katrs festivāla apmeklētājs dāvanā saņems arī īpašo Riga Craft Beer Weekend kolekcionāra degustācijas glāzi no SAHM. Savukārt katras festivāla dienas vakarā notiks lieliski koncerti.

4. janvārī pulksten 19.00 uz festivāla Riga Craft Beer Weekend skatuves kāps vācu elektronikas un synth-popa grupa DE/VISION, kas ar dzirkstošu un daudzslāņainu skanējumu, nemainīgi kvalitatīvu izpildījumu un pamatīgu draiva efektu sola tā pa īstam piešķirt dzirksti jaunajam 2019. gadam.

Savukārt 5. janvārī pulksten 19.00 festivāla apmeklētājiem uzstāsies aizvien aktuālais Latviešu turbofolka ansamblis Oranžās Brīvdienas.

Mediju pārstāvji akreditāciju festivāla apmeklējumam var saņemt, rakstot pieteikumu uz e-pastu [email protected]. Akreditācijas pieteikumā jānorāda pārstāvētais medijs, žurnālista un fotogrāfa vai video operatora vārds un uzvārds, kā arī informācija par plānoto publikāciju. Mediju pieteikumi akreditācijai tiks gaidīti līdz 28.12. pulksten 15.00.

Par organizatoru:

Festivālu Riga Craft Beer Weekend organizē alus, iesala dzērienu un kvasa biedrība “Alus brālība” un tehniskā nodrošinājuma uzņēmums SHOW consulting, kas ir ilggadējs starptautiskā alus festivāla Latviabeerfest, Latvijas alus Gada balvas pasniegšanas ceremonijas un konkursa Baltic Beer Star rīkotājs. Katru gadu biedrība organizē arī Baltijas valstu alus darītāju zinātniski praktisko konferenci.

Biedrības mērķis ir apvienot nozares dalībniekus un entuziastus, sekmēt alus kultūras izaugsmi Latvijā, veicināt izpratni par alus nozari un izglītot sabiedrību par nozarei nozīmīgiem jautājumiem.

Pievienot komentāru