Renault Trucks resturētās rezerves daļas: uzticamas, izdevīgas un ilgtspējīgas

Renault Trucks eXchange sērija piedāvā klientiem rezerves daļas, kas ir restaurētas un pārbaudītas atbilstīgi visstingrākajām uzticamības, drošības un vides prasībām. Šīm videi draudzīgajām un ekonomiski izdevīgajām rezerves daļām ir divu gadu garantija, un tās ir labs risinājums optimālas transportlīdzekļa veiktspējas uzturēšanai, vienlaicīgi kontrolējot apkopes izmaksas.

„Standarta nomaiņas” procedūras ietvaros nodilušās vai bojātās transportlīdzekļa detaļas tiek aizstātas ar oriģinālajām rezerves daļām ar garantiju, piemēram, dzinēju vai pārnesumkārbu, kuras stāvoklis ir kā jaunai, bet cena par līdz 50 % zemāka.

Izdevīgas augstas kvalitātes rezerves daļas

Pēc restaurācijas ļoti stingri kontrolētā rūpnieciskā procesā rezerves daļām ir līdzīgas ekspluatācijas īpašības kā jaunām detaļām. „Ar eXchange rezerves daļām Renault Trucks var droši garantēt klientiem, ka viņu transportlīdzekļu veiktspēja saglabāsies līdzšinējā līmenī par transportlīdzekļa vērtībai atbilstīgu godīgu cenu neatkarīgi no transportlīdzekļa vecuma,” skaidro Mete Bujukakinci (Mete Büyükakinci), Renault Trucks restaurācijas projekta vadītājs.

Dzinēja un pārnesumkārbas detaļas, bremzes, sajūgi, elektriskās un elektroniskās sistēmas, stūres sistēma, piekare un dzesēšana ? visām šīm detaļām ir pieejamas eXchange versijas visiem Renault Trucks modeļiem. Tāpat kā jaunām rezerves daļām, Renault Trucks eXchange klāsta detaļām tiek piešķirta starptautiska divu gadu garantija.

Videi draudzīga ražošana

EXchange detaļas ir ne tikai izdevīgas, bet arī videi draudzīgas, jo eXchange rezerves daļas izgatavošanai tiek patērēti tikai 10 % no enerģijas, kas nepieciešama jaunas detaļas ražošanai.

Dzinēji un pārnesumkārbas, piemēram, tiek restaurētas Limožas (Limoges) rūpnīcā videi draudzīgā rūpnieciskā procesā

• Lai atbrīvotos no ārējiem netīrumiem, piemēram, dubļiem vai putekļiem, vispirms ar augstspiediena mazgātāju tiek nomazgāta korpusu ārpuse. Pēc tam detaļas tiek iemērktas tīrīšanas līdzeklī, kas likvidē eļļas, smērvielu un ogļūdeņražu paliekas.

• Visi rūpnieciskajā procesā izmantotie resursi tiek utilizēti, apstrādāti, pārstrādāti un atkārtoti izmantoti procesa ķēdē. Likvidēti tiek tikai gala atkritumi, kas tiek atbilstīgi iznīcināti.

• Piemērotu ķīmisko produktu, piemēram, ūdenī šķīstošu krāsu un hloru nesaturošu produktu, izvēle apvienojumā ar divu gāzu skruberu izmantošanu vannu gāzveida piesārņojuma apstrādei, samazina atmosfēras izmešus.

Kopumā restaurētas rezerves daļas izgatavošanas ietekme uz apkārtējo vidi ir par līdz pat 60 % mazāka nekā jaunai rezerves daļai.

Lietotas kravas automašīnas no Renault Trucks

Zīmols „Lietotas kravas automašīnas no Renault Trucks” aptver visas ražotāja darbības lietoto transportlīdzekļu jomā. Lietoto kravas automašīnu no Renault Trucks pamatā ir trīs galvenie elementi: apņemšanās nodrošināt kvalitāti un pārredzamību transportlīdzekļu atlases un sagatavošanas procesā, īpaši pielāgotu transportlīdzekļu un pakalpojumu klāsts un vietējais klientu apkalpošanas tīkls.

Uzziniet vairāk: https://www.renault-trucks.lv/lietoti-kravas-automobi%C4%BCi-lietoti-transportl%C4%ABdzek%C4%BCi

Mūsu specializētā tiešsaistes platforma: www.used-renault-trucks.com/

Par Renault Trucks

Balstoties uz vairāk nekā gadsimtu senām franču zināšanām par kravas automašīnām, Renault Trucks apgādā transporta nozares speciālistus ar plašu pakalpojumu un transportlīdzekļu klāstu (no 2,8 līdz 120 T), kas pielāgots lokālai un reģionālai sadalei, celtniecībai un aktivitātēm lielā attālumā. Renault Trucks transportlīdzekļi ir izturīgi un uzticami, ar nelielu degvielas patēriņu, kas ļauj tiem nodrošināt lielāku produktivitāti, kontrolējot ekspluatācijas izmaksas. Renault Trucks izplata un apkalpo savus kravas auto, izmantojot auto izplatītāju tīklu, ko veido vairāk nekā 1500 servisa vietas. Renault Trucks dizaina izstrāde, salikšana, kā arī vairuma daļu ražošana notiek Francijā.

Renault Trucks ir daļa no Volvo Group, kas ir viena no pasaulē vadošajām kravas auto, autobusu, celtniecības aprīkojuma, kā arī jūras un industriālo dzinēju ražotājām. Grupa piedāvā arī visaptverošus finanšu un apkalpošanas risinājumus. Volvo Group, kas nodarbina vairāk nekā 95 000 cilvēku, pieder ražotnes 18 valstīs, un tā pārdod savus produktus vairāk nekā 190 tirgos. 2017. gadā Volvo Group neto apgrozījums sasniedza aptuveni 335 miljardus SEK (35 miljardi EUR). Volvo Group ir valsts uzņēmums, kura galvenais birojs atrodas Gēteborgā, Zviedrijā. Volvo akcijas ir pieejamas Stokholmas Nasdaq biržā.

Pievienot komentāru