Jaunais Volvo FH ar I-Save samazina degvielas izmaksas pat par 7%

Lai nodrošinātu klientiem lielāko degvielas patēriņa efektivitāti, Volvo Trucks ievieš Volvo FH ar I-Save. Jaunais D13TC dzinējs ar atjauninātām degvielas taupīšanas funkcijām – šis jaunais risinājums var samazināt tālo pārvadājumu degvielas izmaksas pat par 7%, vienlaikus nodrošinot nemainīgi labu vadāmību.

Pieprasījums pēc pārvadājumiem visā Eiropā arvien pieaug, un kravas automašīnas veic arvien lielākus attālumus. Tajā pašā laikā pārvadātāju operatori saskaras ar pieaugošām dīzeļdegvielas cenām un spriedzi, lai nodrošinātu rentabilitāti.

„Volvo FH ar I-Save ir mūsu atbilde uz šo izaicinājumu. Tas ir visaptverošs risinājums, kas izmanto mūsu jaunāko tehnoloģiju un būtiski samazina degvielas patēriņu tālajos pārvadājumos. Turklāt tiek nodrošināta nemainīgi laba vadāmība,” stāsta Rogers Alms, Volvo Trucks prezidents.

Ar I-Save aprīkotā Volvo FH pamatā ir jaunais, modernais D13TC dzinējs – līdz šim ekonomiskākais tālajiem pārvadājumiem paredzētais Volvo Trucks dzinējs. Tam ir virzuļi ar patentētu viļņveida iekšpusi, kas uzlabo sadegšanu un palielina efektivitāti, novadot siltumu un enerģiju uz cilindru centru. Pēc tam izplūdes gāzu liekā enerģija tiek izmantota dzinēja darbināšanai caur papildu turbīnu izplūdes gāzu plūsmā, ko sauc par paaugstinātas efektivitātes turbokompresora bloku.

D13TC dzinējs nodrošina līdz 300 Nm papildu griezes momentu, kas nozīmē, ka ir nepieciešams mazāks paātrinājums un mazāk degvielas, lai saglabātu vienmērīgu ātrumu satiksmē uz lielceļa. Tas ir ideāls risinājums tālo pārvadājumu klientiem.

I-Save ir arī jauni aizmugures tilti, I-See sistēma, kas, izmantojot kartes datus, analizē gaidāmos ceļa kāpumus un kritumus un pielāgojas tiem, tam ir arī pārnesumu pārslēgšanas programmatūra, kas optimizēta tālo pārvadājumu vajadzībām. Visu šo produktu un pakalpojumu apvienotais efektivitātes pieaugums var samazināt degvielas izmaksas pat par 7% salīdzinājumā ar D13 Euro 6 posma D dzinēju*.

„Mēs esam pielāgojuši katru I-Save aspektu, lai nodrošinātu tālo pārvadājumu operatoru vajadzības, jo īpaši to operatoru, kuru nobraukums parasti ir vairāk nekā 120 000 km gadā,” stāsta Matss Fransēns, Volvo Trucks spēka pārvada stratēģiskais direktors. „Jo ilgāk viņi brauc, jo vairāk viņi var ietaupīt. Tas ir spēcīgs dzinējs, kas nodrošina ļoti ekonomisku degvielas patēriņu un laidenu braukšanu.”

Ar I-Save aprīkotu Volvo FH varēs pasūtīt Eiropas tirgos no 2019. gada 11. marta.

*D13TC Euro 6 D posms ar LH degvielas pakotni (I-Save) salīdzinājumā ar D13 eSCR Euro 6 D posmu ar LH degvielas pakotni. Faktiskā degvielas ekonomija mainīsies atkarībā no daudziem faktoriem, piemēram, kruīza kontroles izmantošanas, faktiskajiem topogrāfiskajiem parametriem, autovadītāja autovadīšanas pieredzes un laikapstākļiem.

Fakti

Katra I-Save funkcija ir izstrādāta, lai samazinātu degvielas izmaksas.

Volvo FH ar I-Save iekļauts tālāk norādītais.

• D13TC (paaugstinātas efektivitātes turbokompresors) 460 Zs (2600 Nm) vai 500 Zs (2800 Nm) dzinējs

• Jauni aizmugures tilti, kas nodrošina ļoti efektīvu degvielas patēriņu

• Dzinēja izslēgšana brīvgaitā

• I-Cruise ar I-Roll, kas regulē ātrumu, lai samazinātu degvielas patēriņu

• Stūres pastiprinātāja sūknis ar maināmu darba tilpumu

• Atjaunināts I-See

• Atjaunināts I-Shift ar tālajiem pārvadājumiem optimizētu programmatūru

Papildu informācija:

Iveta Ozola

Volvo Trucks Latvia mārketinga un komunikācijas vadītāja

Tālrunis: +371 6 7317595, +371 20293004

E-pasts: [email protected]

Volvo Trucks piedāvā pilnu vidējas un lielas tonnāžas kravas automašīnu klāstu, nodrošinot pilnīgus transporta risinājumus, kas atbilst visaugstākajām profesionālo klientu prasībām. Klientu atbalstu nodrošina 2100 izplatītāji un apkopes centri vairāk nekā 130 pasaules valstīs. Volvo kravas automašīnas tiek montētas 15 valstīs visā pasaulē. 2018. gadā visā pasaulē pārdots vairāk nekā 127 000 Volvo kravas automašīnu. Volvo Trucks ir daļa no Volvo Group, kas ir viens no pasaulē vadošajiem kravas automašīnu, autobusu, celtniecības aprīkojuma, kā arī jūras un industriālo dzinēju ražotājiem. Grupa piedāvā arī visaptverošus finanšu un apkalpošanas risinājumus. Volvo Trucks darba pamatā ir kvalitātes, drošības un vides aizsardzības pamatvērtības.

Lai skatītu translācijas kvalitātei atbilstošus videomateriālus, kas papildina šo informāciju presei, un citus materiālus, apmeklējiet http://www.thenewsmarket.com/volvotrucks

Preses attēli un videomateriāli ir pieejami Volvo Trucks attēlu un videomateriālu galerijā vietnē http://images.volvotrucks.com

Pievienot komentāru