Sporta nozares speciālisti iepazīstas ar jaunajiem trenažieriem

Ceturtdien, 14.martā, Olimpiskā centra “Ventspils” Basketbola hallē atlētikas zāļu uzraugi un instruktors, fizioterapijas speciālisti, kā arī sporta skolas un klubu treneri tika iepazīstināti ar jaunajiem atlētikas zāles trenažieriem.

Uzņēmuma Life Fitness pārstāvji pastāstīja klātesošajiem par pareizu un efektīvu trenažieru lietošanu, dažādiem vingrinājumiem, trenažieru īpatnībām un iespējām. Jaunajā Basketbola halles atlētikas zālē būs pieejami Life Fitness kardio, spēka un dažādu muskuļu grupu trenažieri.

Šobrīd remonta darbi Basketbola halles atlētikas zālē ir pabeigti, un nobeiguma stadijā ir ar remonta pabeigšanu saistīto dokumentu formalitāšu sakārtošana. Tāpat atlētikas zālē ir piegādāti un uzstādīti lielākā daļa no jaunajiem trenažieriem. Atbilstoši noslēgtajam līgumam līdz aprīļa mēneša beigām ir jāpiegādā arī atlikušie rehabilitācijas grupas trenažieri. Šogad vēl ir plānots atlētikas zālē pabeigt ventilācijas sistēmas modernizāciju. Par atlētikas zāles atvēršanu publiskai lietošanai informēsim atsevišķi. Līdz tam aicinām sportot 2017. gadā izveidotājā Sporta halles “Pārventa” atlētikas zālē un Ūdens piedzīvojumu parka atlētikas zālē.

Pievienot komentāru