6 lietas, no kurām jūs nevar pasargāt pat jūsu sargeņģelis

Dažas lietas nav pa spēkam pat eņģeļiem!

Eņģeļi ir būtnes ar milzīgu spēku, tās pastāv visās reliģijas mācībās vienā vai citā formā, raksta  Beliefnet. Tie pastāv citā telpā, kas ir ārpus fiziskās telpas, kurā pastāv cilvēki. Eņģeļi ir Radītāja instrumenti, un var darboties kā sūtņi starp cilvēkiem un Dievu.

Precīzs eņģeļu skaits nav zināms, tomēr saskaņā ar Dieva vārdu, to ir “simtiem miljonu”. Šis viedoklis ir pamatots ar apustuļa Johanna vīziju, kas aprakstīta Atklāsmē 5:11.

Eņģeļiem ir vārdi, lai arī mēs tos nezinām. Viņiem ir personības un īpatnības. Viņi var sazināties viens ar otru, un arī ar cilvēkiem dažādos veidos. Viņi spēj neatkarīgi domāt, un viņiem piemīt izvēles brīvība starp pareizo un nepareizo. Ir dažas eņģeļu kategorijas, tām ir dažāda vara un autoritāte, un tajās ietilpst erceņģeļi, serafi, ķerubi un citi.  

Eņģeļi ir mums visapkārt visas mūsu dzīves garumā, tie vienmēr ir gatavi palīdzēt, kad mēs to viņiem palūdzam. Dažreiz var likties, ka mēs viņus izsaucam, bet viņi nesaprot. Patiesībā eņģeļi dzird vienmēr, bet viņi mums var palīdzēt tikai tad, ja mēs viņiem to atļausim.

Viņi iejaucas tikai, ja notiek tiešs fizisks kaitējums vai arī ir ārkārtas nepieciešamība, visos pārējos gadījumos – tikai, ja mēs viņiem to palūgsim. Tāpēc ir nepieciešams eņģeļiem ne tikai pastāstīt par mūsu problēmām, cerībām un vēlmēm, bet arī būt pārliecinātiem, ka mēs speciāli vēršamies pie viņiem pēc palīdzības, vadības vai iejaukšanās.

Tomēr arī eņģeļiem ir savi ierobežojumi. Ja liekas, ka eņģeļi nedzird mūsu lūgšanas, var būt tā, ka mēs lūdzam to, kas viņiem nav pa spēkam. Lūk, 6 lietas, ko eņģeļi nevar izdarīt.

1.Eņģeļi nevar izmainīt univerālos likumus.

Piemēram, eņģeļi nevar izmainīt karmas likumu. Dažās tradīcijās to dēvē par cēloņu un seku likumu. Tas ir plusu un mīnusu likums. Tas ir dvēseles līdzsvars. Ja cilvēkam nav tiesības saņemt noteiktu dziedzināšanu vai spējas, tāpēc, ka viņš nav sakrājis pietiekošu daudzumu pozitīvās karmas savā “karmas bankā”, eņģeļi nevar ignorēt karmas likumu, un dāvāt cilvēkam dziedināšanu.

Cilvēkam ir jābūt karmiskām tiesībām saņemt dziedināšanu. Vienīgais, ko eņģeļi var darīt, lai cilvēkam palīdzētu, ir sūtīt žēlsirdības un līdzciešanas formas cilvēkam un tam, kas mijiedarbojas ar to. Tas palīdzēs cilvēkam ātrāk “dzēst” savu  karmisko parādu ar mazāku pretošanos.

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!

Pievienot komentāru