6 lietas, no kurām jūs nevar pasargāt pat jūsu sargeņģelis

Eņģeļi var arī sniegt cilvēkam iespējas, kas ļaus tam veikt kalpošanu, kas savukārt radīs pozitīvu karmu, kas būs kā depozīts viņu “karmiskajā bankā”. Lai arī eņģeļi nevar mums palīdzēt mainīt pasaules likumus, viņi var mums palīdzēt izturēties pret pasaules likumiem tā, lai tie būtu izdevīgāki mums un mūsu esošajai situācijai.

2. Eņģeļi nevar izmainīt Dieva nodomu.

Dievam ir plāns katram no mums,un visi šie plāni ir dievišķi un pilnīgi sasaistīti visam Visumam. Ar mūsu ierobežotajām cilvēciskajām spējām mēs nespējam izprast visas Dieva plāna detaļas. Lai arī eņģeļi zina par Dieva lielo nodomu un var to saprast, viņi nevar neko izmainīt.

Ja mēs lūdzam kaut ko konkrētu, kas prasītu izmaiņas dievišķajā plānā, eņģeļi nespēj izpildīt šo lūgumu.

Piemēram, ja lūgums ir tāds, ka jāpalīdz cilvēkam pārcelties uz Indiju, bet dievišķais plāns prasa, lai cilvēks savu dzīvi nodzīvo Savienotajās Valstīs, eņģeļi nevar to izmainīt. Tas, ko viņi var izdarīt, ir palīdzēt realizēt savu dzīves mērķi, un saprast šīs lomas svarīgumu dievišķajā plānā.

Tāpat var būt arī citi veidi, kā eņģeļi var palīdzēt izpildīt prasību, bet tas notiek ar tādu veidu, kas nemaina dievišķo plānu. Iespējams, ka mēs saņemam atbildi uz savu lūgšanu, bet ne tā, kā mēs gaidījām, tāpēc mēs to neatpazīstam.

3. Eņģeļi nevar izmainīt dievišķo laiku.

Dažreiz atbilde uz lūgumu skan tā: “Jā, bet ne tagad”. Kopā ar dievišķo plānu visam ir jānotiek arī saskaņā ar dievišķo laiku. Notikumi, kam jānotiek, lai viss notiktu pareizi un tiktu izpildīts mūsu lūgums, dažreiz ieilgst tāpēc, ka mēs visi esam saistīti.

Kā kāršu namiņš – ja mēs nepiemērotā laikā kārti pārbīdīsim, tad sabruks viss namiņš.

Eņģeļi izanalizē prasību un izpilda to, kā to ļauj dievišķais laiks. Tajā pašā laikā eņģeļi palīdzēs, sniedzot grūdienu, informāciju un iespējas, kas palīdzēs jums būs gataviem, kad pienāks dievišķais laiks. Tādējādi mēs pilnā mērā varam izmantot iespēju un pēc iespējas ātrāk realizēt atbildi uz mūsu lūgšanām, tiklīdz būs piemērots brīdis..

Dažreiz mums ir jābūt pacietīgiem un jātic, ka eņģeļi zina, ko viņi dara.

4. Eņģeļi nesoda.

Sods – tā ir cilvēciska konstrukcija. Eņģeļi mūs nesoda neparko, ko jebkad esam pateikuši, domājuši, jutuši vai darījuši. Kā Dieva būtnes, eņģeļi mūs mīl un atbalsta bez ierunām. Viņi nenosoda, tāpēc arī nav, par ko sodīt. Eņģeļi var mūs virzīt mūsu brīvajā gribā, lai mēs pieņemtu lēmumu, kas būtu mums par labu. Ja mēs izlemsim nesekot šai vadībai, viņi mūs par to nenosodīs.

No eņģeļu skatupunkta, sekošana viņu norādēm nodrošina īsāko ceļu, bet, ja mēs izlemsim neiet pa to ceļu, tā vienkārši būs cita izvēle. Rezultātā visi ceļi novedīs mūs atpakaļ uz vienu un to pašu vietu, jo tiks izpildīts dievišķais plāns.

Ja mēs palūgsim eņģeļus palīdzēt mums atriebties vai sodīt kādu, viņi to nedarīs. Viņi mūs nenosoda, un nenosoda arī mūsu pretiniekus.

5. Eņģeļi nepalīdz mums izvairīties no sāpīgāk mācībām.

Eņģeļi nevar virzīt mūs uz priekšu dzīvē, lai mēs izlaistu sāpīgu dzīves mācību. Noteiktas mācības ir daļa no plāna mūsu dvēselei, un tās ir jāapgūst. No tā nevar izvairīties, lai kā arī mēs necenstos. Eņģeļi var palīdzēt mums apgūt mācību ātrāk, lai mēs varētu virzīties uz priekšu.

Viņi palīdz mums paskatīties uz situāciju no cita skatupunkta; palīdz mums apzināties, ka tā ir mācība, kas mums ir jāapgūst, un kāpēc; palīdz mums pārtraukt pretoties mācībām, un māca just līdzi sev un citiem.

Eņģeļi var palīdzēt mums vadīt savas emocijas, skumt un palaist vaļā, lai mazinātu sāpes, tomēr mācība ir jāapgūst. Eņģeļi nevēlas, lai mūs sāpina, tomēr dažreiz tā ir daļa no tā, kas dzīvē jāiemācās.

6. Eņģeļi nevar iejaukties konfliktā bez atļaujas.

Eņģeļi nevar iejaukties mūsu vai kādu citu cilvēku brīvajā gribā. Mēs nevaram eņģeļiem lūgt iejaukties svešā dzīvē vai arī izmainīt svešas dvēseles plānu. Viņi to nevar izdarīt bez konkrētā cilvēka atļaujas. Piemēram, ja mēs vēršamies pēc palīdzības, lai izdziedinātu attiecības, eņģeļi var palīdzēt mums, bet otrai attiecības pusеi arī kaut kādā līmenī ir jādod eņģeļiem atļauja iejaukties viņu dvēseles plānā.

Vienīgais, ko eņģeļi tamlīdzīgā situācijā var darīt, ir dot zīmi tādā līmenī, kurā otrs attiecībās esošais cilvēks arī devis atļauju eņģeļiem palīdzēt. Eņģeļi var palīdzēt mums augt un mainīties, lai mūsu izaugsmes rezultātā mēs pozitīvi ietekmētu savu partneri.

Šī ietekme savukārt var palīdzēt mums izmainīt to, kā viņš reaģē uz mums, izpildot mūsu lūgumu dziedināt attiecības.

Tas palīdzēs jums pareizi noformulēt lūgumus saviem eņģeļiem!

avots: beliefnet.com

Pievienot komentāru