Kā izaudzēt naudas koku un piesaistīt bagātību mājās

Kopšana
• Podiņu ar augu liek uz austrumu vai dienvidaustrumu palodzes, kur saskaņā ar fen-šui likumiem atrodas naudas zona. Pašam auga nepatīk tieši saules stari, tāpēc šeit tas jutīsies vislabāk.
• Periodiski, atkarībā no izmēra, augu var pagriezt, lai tas augtu vienmērīgi, skaisti veidotos lapiņas un tas neizstieptos. Augs ar pateicību atsauksies uz mēģinājumu veidot kronim līdzīgu zaļotni, un lēnām pārvērtīsies par skaistu bonsai.
• Lapiņas reizēm vajag notīrīt ar mitru lupatiņu vai apsmidzināt, lai novāktu uz tām sakrājušos putekļus. Var pat sarīkot vieglu dušu, galvenais nesaslapināt zemi un saknes.
• Liešanai jābūt mērenai, pilnīgi pietiks ar vienu – divām reizēm nedēļā. Šajā gadījumā labāk apliet mazāk, nekā pārliet, savādāk augs var saslimt un aiziet bojā. Ūdenim jābūt nostādinātam istabas temperatūrā. Nekādā gadījumā tas nedrīkst būt ūdens no krāna, jo tad augs var nomest lapas.
• Ziemā liešana samazina līdz vienai reizei mēnesī, jo augam sākas miera periods, tas atpūšas. Labāk būtu to pārvietot uz vēsu vietu, kurā temperatūra ir līdz 12 grādiem. Noslēpums
Pirms liešanas ūdeni vajag nostādināt ar 10 sīkām monētām, vien diennakts laikā tās nodod savu enerģiju ūdenim, bet ūdens tālāk kociņam.
• Piebarošanu veic vienu reizi mēnesī ar speciālu mēslojumu kaktusiem, vai arī universālo. Un labāk to darīt jaunajā mēnesī.
• Augu bieži nepārstāda, viss atkarīgs no tā augšanas spēka. Pietiks, ja reizi divos-trīs gados to pārliksiet lielākā podiņā, saglabājot tā saknes un zemi.
Uz paaugušos koku fen-šui eksperti iesaka apsiet sarkanu lentīti un/vai izrotāt to ar monētām. Naudai jāplūst kā upei.

Galvenais noslēpums
Viss jādara ar ticību un mīlestību. Ja patiesi tic sava talismana spēkam, to kopj ar mīlestību, tad tas obligāti pateiksies, ja ne ar milzīgu bagātību, tad skaistu izskatu, kas priecē acis.

avots

Pievienot komentāru