Kā pareizi sagaidīt jauno 2018. gadu – Dzeltenā Zemes Suņa gadu?

Nākošais ir Dzeltenā Zemes Suņa gads, kas nav ne Ūdens, ne Uguns, bet tieši Zemes. Tas nozīmē, ka šī gada Saimniece mīl kārtību un labklājību. Viņai raksturīga laipnība, pamatīgums, dāsnums un centība.

Vēl dzeltenā krāsa ķīniešu kalendārā simbolizē augstāko labklājību – ne velti dzelteno krāsu drīkstēja nēsāt tikai imperatori. Šī krāsa simbolizē arī stabilitāti, gudrību, panākumus un labklājību.

Draudzīgajam un mīļajam Sunim nav grūti izdabāt, taču tas nebūt nenozīmē, ka drīkst sagaidīt Jauno gadu, neņemot vērā viņa vēlmes, gaumi un uzskatus. Suns var arī iekost – īpaši tiem cilvēkiem, kas paši ir tendēti uz agresiju un nepacietību. Tiem, kas nevēlēsies izrādīt tam nepieciešamo cieņu, nevajadzētu īpaši baidīties no saimnieka dusmām. Pavisam cita lieta (lai gan arī nav īsti noteikta) – jaunajā gadā šādus cilvēkus izsekos mazas neveiksmes un nepatikšanas, veidojamās attiecības būs garlaicīgas, bet apkārt esošā pasaule būs blāva un neinteresanta. Tieši tādēļ vislabāk ir ievērot Jaunā gada sagaidīšanas tradīcijas – laikus pārdomāt, kur, kā un kādā stilā viss norisināsies.

Kur un kā vislabāk satikt Dzelteno Suni?

Suns ir salīdzinoši draudzīgs dzīvnieks: noteikti visiem ir nācies redzēt, kā suns sasveicinās un draudzējas ar apkārtējiem, satiekot kādu uz ielas vai jebkurā citā vietā. Tieši tādēļ nekādā gadījumā nedrīkst Jauno gadu sagaidīt vientuļiem, bet kompāniju, kurā svinēt, nepieciešams izvēlēties pēc iespējas lielāku, jautrāku un dzīvespriecīgāku. Suņa gadu labāk sagaidīt kopā ar tiem, kam patīk sarunas, ballītes, jautras spēles un izklaides, turklāt tiem nav obligāti jābūt labi pazīstamiem cilvēkiem: jo suņiem patīk arī iepazīties ar jauniem cilvēkiem – ir iespēja paplašināt savu draugu loku.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru