Kā pareizi sagaidīt jauno 2018. gadu – Dzeltenā Zemes Suņa gadu?

Garlaicība un sēras ir kas tāds, ko suns nekādā gadījumā nespēj paciest. Suņiem gan patīk pastaigas un svaigs gaiss: ja jums ir tāda iespēja, tad sagaidiet Jauno gadu uz ielas, spēlējot jebkādas kustīgas un lustīgas spēles – suņiem jo īpaši patīk bērnu spēles, taču varat spēlēt jebko jestru. Ir īstas laiks atcerēties, kā bērnībā spēlējām “Sunīti” ar bumbu (var gan uz ielas, gan iekštelpās) – bērni un mazbērni ar lielāko prieku palīdzēs jums spēlēt šīs spēles.

Viens no labākajiem Jaunā gada sagaidīšanas veidiem noteikti būtu atpūta kādā labā meža iekļauti, pie ugunskura, kad tajā cepas brīnumainas smaržas šašliks – Dzeltenajam Sunim noteikti patiks. Bet ar alkoholu gan ir ieteicams būt uzmanīgākiem: kā mājās, tā pie dabas. Suņi ciest nevar dzērājus, tādēļ neko spēcīgāku par šampanieti noteikti nevajadzētu lietot.

Jaunā gada sagaidīšana mājās? Izdekorējiet savu dzīvesvietu!

Jaunā gada sagaidīšana mājās – iespēja iepriecināt Zemes Suni, izdekorējot telpas viņam pa prātam. Lai vai kā, māju ieteicams izdekorēt tik un tā: lai arī kur jūs atrastos naktī no 31. decembra uz 1. janvāri, svētku dekorācijas uzlabo garastāvokli un sniedz tikai labklājību – šādi jaunajā gadā jums viss noritēs veiksmīgi un laimīgi. Dekorācijām jābūt košām un jautrām, taču tām noteikti nevajadzētu būt pārlieku uzkrītošām un nomācošām: Sunim patīk viss, kas ir dabīgs un nesamākslots.

Izmantojiet lielas dekorācijas siltos toņos.

Zemes krāsa – visi dzeltenās un brūnās krāsas toņi. Tāda krāsu gamma varētu šķist nabadzīga, taču vienai vienīgai brūnai krāsai ir vairāk nekā 200 krāsu gammas: no bālgani zeltaina un medus toņa, līdz tumšo vīnogu vīnam un tumšās šokolādes. Dzeltenajai krāsai ir aptuveni 140 toņi, no spīdīgām un teju caurspīdīgām, līdz spilgtām un izteiktām. Un, ja uz Zemi skatās no kosmosa, tad tajā redzama arī zilā un zaļā krāsa. Tas nozīmē, ka arī šīs krāsas varat droši pielietot, taču kā akcentus, lai nenomocītu nākošā gada saimnieci – Suni. Pasteļa un spilgtos toņus ir iespējams kombinēt, piemēram, maigi bēšīgais ar apelsīnu toni; zeltaini brūnais tonis lieliski saies kopā ar krēmkrāsas vai salātu krāsas toni; eglīšu rotājumi var būt maigi rozā un zeltīti. Tas attiecas arī uz pašu eglīti kopumā: tai jābūt izdekorētai ar gaumi, bet pieticīgi – izdekorējiet to nedaudz, bet labāk savā tematikā.

Protams, ka vislabākā dekorācija šajā gadā mājās būs dzīvs suns: nav svarīgi, kādā krāsā un kādas šķirnes (taču Zemes stihiju krāsas – tā būtu augstākā pilotāža!) – pats svarīgākais, lai suns ir vesels, jautrs un dzīvespriecīgs. Ar īstiem četrkājainajiem draugiem nevar vienmēr paveikties visiem, taču tas nebūt nenozīmē, ka mājās nevarat turēt suņu un kucēnu figūriņas, bildītes, statujas, mīkstās rotaļlietas. Turklāt šo ieteicams darīt arī tiem, kuriem ir arī īsts suns mājās.

Jaungada svētku galds – tēma, par kuru noteikti nepieciešams mazliet parunāt. Lai gan arī sēdēšana pie svētku galda un mielasta baudīšana nav slikta lieta, taču tas ir kas tāds, kas Sunim īsti nepatiks. Suņiem patīk spēlēties un izklaidēties, taču arī apstākļiem ir jābūt jautriem, tie nevar būt pārāk skaļi ar nevietā izteiktiem jokiem. Sunim noteikti nepatiks, ja cilvēki centīsies jautrību ieviest ar grādīgo dzērienu palīdzību. Bet vakars ar interesantiem un oriģināliem konkursiem, interesantām nodarbēm, aizraujošām spēlēm un iemīļotām dejām – tas, kas ir visvairāk nepieciešams. Sunim patīk dabīgi smiekli un jautrība, bez grādīgo dzērienu impulsīvas lietošanas.

Ko vilkt mugurā, sagaidot Dzelteno Zemes Suņa gadu?

Jebkura stila apģērbs, taču ne pārāk ekstravagants: kleitas, svārki, blūzītes, kostīmi (parasti, vakartērpa, svētku, karnevāla utt.), tajā skaitā arī ar biksēm un kažokādas apdari. Taču krāsu gammu gan labāk ieteicams ievērot. Neskaitot dzeltenīgi brūnos toņus, kas ne visiem piestāv, derēs arī citas “dzīvās dabas” krāsas. Vēlams, ka tās ir maigas un pasteļtoņos. Varat izvēlēties zāles un lapu krāsu, mentola un maigi rozā. Tie, kas vēlas izskatīties daudz slaidāki, var vilkt arī melnu krāsu, taču tai ir jāsniedz svētku noskaņa – nekādā gadījumā šai krāsai nevajadzētu nest sēru nozīmi. Spilgts akcents ar jostām, šallēm, kā arī citiem aksesuāriem, ir atļauts. Tāpat ir atļauti arī koši apavi.

Rotaslietas ir ne tikai tēla papildinājums – tie palīdz atvērt jūsu tēlu un padarīt to neatkārtojamu, palīdz izcelt rakstura iezīmes un cilvēka individuālo dabu. Varētu domāt, ka zelts jaunajā Suņa gadā ir neizkonkurējams dārgmetāls, taču dabā ir vēl ļoti daudz dārglietu un dārgmetālu dzeltenīgi brūnos un dabas toņos, kurus arī droši drīkst likt lietā. Lūk, pāris dārglietas, kuras ir tik pat labas: dzeltenais granāts, zeltītais berils, medus nefrīts, topazs, turmalīns, krizoberils, cirkonijs un, protams, dzintars – pasakainais Saules akmens.

Ceļš uz saimnieces sirdi ved caur vēderu

Kuram gan sunim nepatīk mieloties ar svaigu gaļu? 2018. gadā veģetāriešiem būs paveicies daudz mazāk, bet tiem, kas ēd gaļu, gaidāmi īsti prieki: droši drīkst gatavot visdažādākos gaļas ēdienus, kādus vien fantāzija ļauj realizēt.

Arī veģetāriešiem atradīsies kas tāds, par ko papriecāties: pagatavojiet gardus salātus ar viskrāsainākajiem dārzeņiem (sarkaniem, dzelteniem, zaļiem). Lieciet uz galda krāsainus dārzeņu salātus, spilgtus augļus un ogas, grafītus ar morsiem un sulām. Uztaisiet tā pavairāk gardus un aromātiskus desertus. Lai gan suņiem ir aizliegts dot saldumus, viņiem tie ļoti, ļoti garšo. Desertiem ieteicams likt klāt kanēli (protams, ja jums pašiem tas patīk).

Vispārībā Suņa gadā nevajadzētu būt problēmām ar svētku galda uzklāšanu: šie dzīvnieki ir mīļi un brīnumaini visās jomās, turklāt viņi ēd visu, ko viņiem dod.

Viņi nepieprasa jums nekādas delikateses. Pats galvenais ir kvalitāte, svaigums un dabīgums.

avots

Pievienot komentāru