Kā sagatavoties iepazīstināšanai ar otras pusītes vecākiem

Ja attiecības pāriet nopietnā līmeni, tad agrāk vai vēlāk rodas jautājums par iepazīšanos ar izredzētā vecākiem. Tas nav tik viegls uzdevums, kā varētu šķist no pirmā acu uzmetiena.

Kad iepazīstināt

Nav jēgas noteikt kādus termiņus. Tas var būt mēnesis, trīs mēneši vai gads. Psihologi iesaka to darīt, ja attiecības aizgājušas jau diezgan tālu. Turklāt runa ir ne tikai par intīmām attiecībām – tagad daudziem pāriem tās ir pirmajā randiņā, pēc kura partneri izšķiras un vairāk nekad nesatiekas. Ja jūs saista tikai tas, tad vispār nav jēgas kādu iepazīstināt.

Jābūt ievērotiem sekojošiem priekšnoteikumiem: jūs jau diezgan ilgi sazinieties, lai uzzinātu viens otru labāk; tev šķiet, ka šim cilvēkam ir nopietni nolūki attiecībās uz tevi; tu neizjūti attiecībā pret šo vīrieti piesardzību vai negatīvas emocijas un vēlies būt ar viņu.

Tajā pašā laikā nevajag krist galējībās. Nav vajadzība iepazīstināt ar vecākiem tikai pirms kāzām vai pēc došanās uz dzimtsarakstu nodaļu/ Pats galējais termiņš – kad tev ir veikts bildinājums, un tu esi gatavs to pieņemt.

Kā sagatavoties, lai iepazītos ar vecākiem

Vislabāk jau laikus gan partnerim, gan vecākiem pastāstīt pēc iespējas vairāk vienam par otru. Tas palīdzēs izvairīties no pārdrošiem jautājumiem un vilšanās. Būtu labi jau iepriekš parādīt fotogrāfijas. Reizēm, kad mēs iegūstam daudz informāciju par kādu, mums šķiet, ka jau esam pazīstami ar šo cilvēku, un mums pēc tam ir vieglāk ar viņus uzturēt kontaktu.

Labāk sākumā savu kavalieri stādīt priekšā kā draugu, nevis kā līgavaini vai puisi: vārds “draugs” skan pārāk plaši, un tas neko skaidri nepasaka vai neuzliek rāmju. Tas var izglābt neveiklā situācijā.

Nav vajadzība piespiest vīrieti iepazīties ar taviem vecākiem, ja viņš pats to nevēlas. Viņš var nebūt tam gatavs. Diemžēl reizēm tas nozīmē, ka viņš nav gatavs nopietnām attiecībām. Ja vīrietis spītīgi atsakās no iepazīšanās ar taviem tuviniekiem, tātad ne viss nav tik nevainojami.

avots: umnaja.ru

Pievienot komentāru