Kā tagad klājas sievietei, kas Āfrikā apprecējās ar mežoņu cilts karotāju

27 gadus vecā zviedriete Korinna bija visai veiksmīga un laimīga sieviete. Viņai piederēja pašai savs apģērbu veikals un bija arī līgavainis, ar kuru viņa drīzumā gatavojās apprecēties.

Taču viss mainījās, kad pāris kopā aizbrauca ceļojumā uz Āfriku. Tieši tur Korinna pirmo reizi ieraudzīja īstus vietējās cilts pārstāvjus – masaju karotājus, kas burtiski iekvēlināja viņas iztēli. Jāatzīmē, ka masaji tiek uzskatīti par vienīgo mūslaiku Kenijas necivilizēto cilti, kas dzīvo tieši tāpat, kā pirms vairākiem gadu simtiem.

Ceļojuma beigās Korinna saprata, ka ir neprātīgi iemīlējusies vienā no noslēpumainajiem aborigēniem. Staltais karotājs Lketingi arī bija ieskatījies baltādainajā meitenē, un Korinna pieņēma neprātīgu lēmumu – palikt Āfrikā.

Korinnai nācās sākt dzīvi no nekā. Jaunajam vīram piederēja tikai vairāki gurnu apsēji, pāris rotājumi un dažas kazas. Un dzīvoja jaunlaulātie mazītiņā zaru būdiņā, kas no ārpuses bija noziesta ar māliem un mēsliem.

Drīz vien Korinna nožēloja par savu lēmumu. Uz to brīdi viņa jau bija paguvusi pārslimot malāriju un dzemdēt meitu. Sieviete gribēja doties atpakaļ uz dzimteni, taču baidījās, ka vīrs viņas ar meitu vienkārši nelaidīs. Tomēr Korinnai izdevās apmānīt vīru un aizbēgt, sarežģījumi neradās, jo viņu laulība netika oficiāli reģistrēta: tas masajiem nav pieņemts.

Lasi vēl: Draiskas fotogrāfijas: Lady Gagas atrāda savu dibentiņu visā godībā

Un tomēr pēc 14 gadiem sieviete sadūšojās aizbraukt uz turieni atkal. Izrādījās, ka bijušais vīrs bija ļoti pārdzīvojis viņu šķiršanos un ticis pat padzīts no karotājiem. Taču tagad viņam bija jauna ģimene – sieva un bērni. Arī Korinna nebija viena, šajā braucienā viņa bija devusies kopā ar savu izredzēto. Bet par šo savu dzīves posmu sieviete bija uzrakstījusi autobiogrāfisku grāmatu ‘’Baltā masaju sieviete’’, kas tika izplatīta milzu tirāžā.

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienot komentāru