Kā uzvedas Zodiaka zīmes, kad tām ir salauzta sirds

Auns

Viņš satiekas ar pēc iespējas vairākiem partneriem. Viņš turpina sev atgādināt, ka viņš ir vēlama trofeja, kuru vajag iekarot, un viņš nenomierināsies, kamēr neatradīs to, kura pret viņu atbilstoši attieksies.

Vēresis

Viņš nogriezīs visus kontaktus un visu, kas viņam atgādinās par to cilvēku. Viņš tic sakāmvārdam: “no acīm prom, no sirds laukā”, un turēsies pa gabalu no katra sīkuma, kas viņam atgādinās par sāpīgo šķiršanos.

Dvīņi

Viņi pārliecina sevi, ka viņiem labāk ir palikt par draugiem. Viņi turpinās attiekties pret bijušo sirsnīgi un draudzīgi, kamēr neatgūsies no šķiršanās, jo tā viņiem ir vieglāk pārdzīvot zaudējumu, sazinoties ar partneri, un nevis pilnībā pārtraucot visu komunikāciju.

Vēzis

Viņš būs izsists no sliedēm, bet iemācīsies virzīties tālāk pa dzīvi bez šī cilvēka, un ticēt, ka viss notika tā, kā tam bija jānotiek. Viņš māk savaldīt savas sāpes un dzīvot tā, kā dzīvoja, pirms bija saticis savu bijušo mīlestību.

Lauva

Viņš nodarbinās sevi ar piedzīvojumiem. Viņš iesaistīsies jebkurā avantūrā, lai atlaistu dusmas un sāpes. Viņš dzīvo tā, it kā šodiena būtu pēdējā viņa dzīves diena.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru