Kā uzvedas Zodiaka zīmes, kad tām ir salauzta sirds

Jaunava

Viņa ir sakoncentrējusies uz darbu un kļūst savā jomā par labāko. Viņa strādā galvu nepacēlusi un, iespējams, pierakstās uz kvalifikācijas paaugstināšanas kursiem vai arī iegūst vēl vienu izglītību. Viņa nodarbina sevi, kā vien spēj, kamēr ir sāpju pārņemta, jo nespēj tikt galā ar domu par zaudējumu.

Svari

Viņi pazūd. Viņi kādu laiku izvairās no cilvēkiem, jo nevēlas, lai kāds jautātu viņiem par bijušo partneri un par to, kā viņi jūtas. Tāpēc viņi pazūd, kamēr būs spējīgi runāt par savām jūtām.

Skorpions

Viņš iet uz tuvāko bāru un nodzer bēdas. Skorpions ir ļoti ekstremāls, tāpēc, kad viņš ir ievainots, viņš var pakļauties pašgraujošai uzvedībai. Viņam, kā likums, ir spēcīga emocionālā reakcija uz sirdssāpēm, un tamlīdzīga uzvedība ir vienīgais veids, kā to pārdzīvot.

Strēlnieks

Viņš ceļo. Indija, Taizeme, Bali – jebkura mierīga vieta, kur viņš var mierīgi pameditēt, atlaist partneri un koncentrēties uz prāta un emocionālo attīstību. Viņam vajag aizbraukt no valsts, izslēgt telefonus un koncentrēties uz atjaunošanos.

Mežāzis

Viņš daudz vairāk laika pavada ar ģimeni. Viņš piepilda tukšumu ar cita veida mīlestību. Mežāzis ir ļoti orientēts uz tuviniekiem, un atrašanās starp savējiem iedarbojas uz viņu nomierinoši.

Ūdensvīrs

Viņš izmanto radošumu, lai virzītos tālāk. Viņš ir radošs un māksliniecisks, un viņš zina, kā sāpes pārvērst par mākslu. Viņš ārstējas, kad rada. Un pēc tam dalās ar saviem dramatiskajiem mīlasstāstiem ar citiem.

Zivis

Viņas iet pie terapeita. Zivis ir ļoti emocionālas un sentimentālas, bet reti parāda to pat saviem tuviniekiem. Lai pārdzīvotu šķiršanos un ietu uz priekšu, viņas runā ar to, kurš viņas nepazīst, un viņas nenosodīs. Viņas nevēlas, lai vēl kāds cits zinātu, ka viņām nav viegli.

avots

Pievienot komentāru