Kā zināt, vai tavs vīrietis ir manipulators? Pārbaudi viņa horoskopu: Strēlnieks, Mežāzis, Ūdensvīrs, Zivis

Iespējams, tu dzīvo kopā ar cilvēku, kuru uzskati par pārlieku kontrolējošu. Sākumā ir grūti noteikt, kad kāds ar tevi emocionāli vai fiziski manipulē, bet ar laiku pamanīsi signālus, kas tev pateiks, ka patiesībā tu dzīvo kopā ar pieredzējušu manipulatoru. Pacenties šos signālus pamanīt pirms viņš ir pilnībā tevi sācis kontrolēt.

Strēlnieks

Vīrietis-Strēlnieks ir īsts stāstnieks, kurš reizēm aiziet galējībās. Viņš saka to, ko negrib, un dod solījumus, pat ja labi zina, ka nevarēs tos izpildīt. Viņš lieliski prot ievilkt citus savos stāstos un runās par lielām lietām, bet izrādīs minimālu aktivitāti. Vīrietis-Strēlnieks būs pirmais, kurš pateiks “Es tevi mīlu”, bet viņš to var nemaz tā nedomāt. Tā kā Strēlniekam ir lielas gaidas no dzīves, var šķist, ka viņš ir sapņotājs un optimists, bet patiesībā viņš pateiks pirmo, kas ienāks galvā. Ja viņš pamanīs, ka tu kaut ko nojaut, viņš ātri kaut ko sastāstīs, lai tevi nomierinātu.

Mežāzis

Mežāža zīmē dzimušie vīrieši manipulē ar klusēšanas palīdzību. Un, iespējams, to dara pat ilgu laiku. Mežāzim nevajag skaļi kliegt, kad viņš grib manipulēt, viņš to dara arī rīcības palīdzību. Viņš var nebūt tevī iemīlējies, bet, ja jūs kopā atradīsieties vienā bārā, viņš ar prieku samaksās par visiem taviem dzērieniem, tikai lai tev liktu domāt tā, kā viņš grib. Viņš neteiks neko, kas atklātu viņa patiesos nolūkus. Patiesībā viņš ir ļoti piesardzīgs savos vārdos, kas palīdz iekarot citu cilvēku uzticību. Tips “kluss, bet nāvējošs” viņu raksturo perfekti, jo viņš var aizkulisēs būt kluss, bet tajā pašā laikā varēs nodarīt lielu kaitējumu ar savām manipulācijām.

Ūdensvīrs

Vīrieši-Ūdensvīri ir ļoti intuitīvi un zinoši. Ja šīs zīmes pārstāvis gribēs ar tevi manipulēt, viņš noskaidros, kāds ir tavas vājās vietas, vai kas atver tavu sirdi, un noteikti to izmantos, lai tevi dabūtu savā pusē. Viņš veiks pētījumu un pat izmainīs pats savus ieradumus, lai tevi novirzītu tur, kur viņš vēlas. Bet tiklīdz viņš to būs izdarījis, viņš kādu laiku varēs sevi kontrolēt, pirms nodarīt kaitējumu. Vīrietis-Ūdensvīrs izmanto savu intelektu kā manipulācijas ieroci. Tāpat Ūdensvīrs ir profesionālis radīt iespaidu, ka uz viņu var paļauties emocionālā ziņā. Patiesībā viņš ļoti labi zina, uz kurām emocionālajām pogām vajag uzspiest.

 

Lasi vēl: Ideāla “vīra un sievas” kombinācija saskaņā ar zodiaka zīmēm

Zivis

Vīrieši-Zivis lieliski prot atrast grēkāžus. Viņi nekad neuzņemas vainu un vienmēr situāciju manipulēs tā, ka šķitīs, ka ikvienā sliktā situācijā vainīgi ir citi, nevis viņi. Viņi var tikt galā ar ikvienu situāciju un radīt priekšstatu, ka vainīgais patiešām esi tu. Šī māksla prasa spējas parādīt sevi un komunicēt, bet tieši tāpēc Zivis šajā ziņā ir meistari. Spēja runāt par jebko un vienmēr izskatīties kā upurim, ir viņu manipulāciju tehnika.

COMMENTS

Pievienot komentāru