Katras horoskopa zīmes ideālās attiecības

Publicējam astrologu apkopotu informāciju par ideālu attiecību  “salikumiem” starp zodiaka zīmēm. 

Auns

Auniem ideālas attiecības ir tikai likumīgā laulībā, turklāt tādā laulībā, kurā partneri ir vienlīdzīgi veiksmes, spēka un ambīciju ziņā. Auni nekad nebūs attiecībās ar bezdarbniekiem, vārguļiem un neveiksminiekiem. Bet ar tiem, kas ir par viņiem stiprāki, Auni arī nevarēs sadzīvot. Auniem ir nepieciešams absolūti līdzvērtīgs partneris, un tad Auniem būs pilnīga harmonija un ideāla ģimene.

Vērsis

Vērši būs laimīgi ar cilvēku, kas ļaus viņiem aizmirst par apkārtējo pasauli. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti atbildīgi, viņi nepārstās nodarboties ar sev svarīgām lietām un hobijiem. Bet, satiekot savu ideālo partneri, visas šīs lietas paliks otrā plānā. Vērsis visus savus spēkus veltīs, lai attīstītu attiecības un nodrošinātu savai otrai pusītei ērtus dzīves apstākļus.

Dvīņi

Viduvējības, ikdienišķums un garlaicīgi randiņi būs tās lietas, kas Dvīņu acīs nogalinās attiecības. Dvīņiem ideālās attiecībās vajag ugunīgu kaisli. Šādu attiecību dēļ viņi ir gatavi pārbīdīt kalnus un visu, kas traucē viņu ceļā. Tāpēc viņu partnerim jābūt asu izjūtu cienītājam, lai Dvīņi nepazaudētu interesi par viņu. Atrodiet veidus kā regulāri aizdedzināt attiecības, un Jūsu partneris nepaliks malā.

Vēzis

Vēža ideālais partneris ir tas, kas palīdz viņam kļūt par labāku sevis versiju. Viņš dievinās savu mīļoto cilvēku, ja partneris palīdzēs kļūt maigākam, iejūtīgākam un gādīgākam. Paši par sevi Vēži nemīl mainīties, tāpēc viņu novirzīšanai uz pareizā ceļa jānotiek neuzkrītoši. Kad Vēži pamanīs, kā mīļotais cilvēks viņus pozitīvi ietekmē, viņi darīs visu, lai šis cilvēks paliek viņu dzīvē uz visiem laikiem.

Lauva

Lauvām ideālas attiecības ir tādas, kurās viņi iegūst perspektīvu: naudas, sociālā statusa, karjeras izaugsmes. Mīlēt tāpat vien noteikti neattiecas uz Lauvām. Pat mīlestībā viņiem eksistē auksts aprēķins. Lauvas piesaista pie sevis ar ārējo izskatu, prātu un māku nezaudēt seju ikvienā kompānijā. Nav viegli iegūt Lauvu simpātijas. Lauvas mīl, ja viņas iekaro. Viņu sirds tiks tikai pašam uzstājīgākam.

Jaunava

Jaunavām ideālas attiecības ir tādas, kur valda sapratne no pusvārda un viena acu skata. Jaunavu ideālais partneris ir tāds, kurš ir līdzīgs viņām morālā un garīgā ziņā. Tieši tādu cilvēku Jaunavas mīlēs kā sevi pašu. Attiecībās ar tādu cilvēku Jaunavas jūtas maksimāli komfortabli, būs pārliecinātas par partneri un izliks sevi visu. Jaunavas pieliks visus spēkus, lai nekas netraucētu viņu mīlestībai.

Svari

Svari ir sapņotāji. Viņiem ir nepieciešams piezemēts partneris, kurš viņu vietā domās par ikdienas lietām. Svariem ir vesels saraksts ar kritērijiem, kam, pēc viņu domām, jāpiemīt ideālajam partnerim. Šajā ziņā viņi veic stingru atlasi. Un pat tad, kad izveidos attiecības, Svari regulāri novērtēs, vai viņu partneris ir ideāls.

Skorpions

Attiecības ar Skorpionu nav domātas vārguļiem. Skorpioni savam partneri regulāri sarūpē kādus pārbaudījumus. Skorpioniem piemīt magnētisks spēks piesaistīt sev cilvēkus, tāpēc savas dzīves laikā viņi savāks daudzus “upurus”. Ir grūti sevi nepazaudēt šādās attiecībās, bet, ja tas izdodas, tad Skorpiona sirds piederēs tikai tev.

Strēlnieks

Strēlniekiem ideālas attiecības ir tādas, kurās viņu partneris jūtas vislaimīgākais. Strēlnieki mīl rūpēties, aizsargāt un aprūpēt savu partneri. Otrās pusītes laime viņiem ir pats galvenais. Bet Strēlnieki nekad savā dzīvē nepieņems čīkstīgus neveiksminiekus. Šādi cilvēki nerada simpātijas un vēlmi ar viņiem veidot attiecības.

Lasi vēl: Kā zināt, vai tavs vīrietis ir manipulators? Pārbaudi viņa horoskopu: Strēlnieks, Mežāzis, Ūdensvīrs, Zivis

Mežāzis

Mežāži veido attiecības tikai ar spēcīgiem cilvēkiem. Attiecībās Mežāžiem jājūtas vismīlētākajiem un iekārojamākajiem. Mežāžiem jājūtas, ka viņi ir paši labākie priekš sava partnera. Ar otro pusīti Mežāžiem jābūt kopīgam mērķim, uz ko kopīgi tiekties. Mežāži mīl, ka attiecībās viņiem ir dominējošā loma.

Ūdensvīrs

Ideālas attiecības Ūdensvīriem ir tādas, kurās viss notiek negaidīti, kurās mīlestība uzplaukst pēkšņi. Ūdensvīri mīl mīklainību un noslēpumainību. Tāpēc viņiem patīk atminēt savus partnerus, atklāt arvien jaunus un jaunus noslēpumus. Lai attiecības ar Ūdensvīru ilgtu pēc iespējas ilgāk, partnerim nekad nevajag atklāt visas savas kārtis uzreiz.

Zivis

Zivis ir lieliski manipulatori, viņas vienmēr panāk savu. Zivis viegli sev izvēlas partneri, liek viņam iemīlēties sevī un tad viņu vada. Zivis visu pārdomā uz priekšu, un vienmēr zina, ar ko beigsies jūsu randiņš. Ja Zivis ir izvirzījušas sev mērķi, tad viņu mīļotais cilvēks pat nepamanīs, ka viss iet ne tā, ka viņš ir plānojis. Zivis virtuozi vadīs partneri pa sev vajadzīgo ceļu.

Pievienot komentāru