Kāpēc vīriešiem vajag satraukties, kad viņu sievas apklust. Klusējošas sievietes ir bīstamākas par tūkstošiem dusmīgu vārdu

Pastāv gana izplatīts viedoklis, ka sievietes daudz runā un viņām viegli apspriest visas savas jūtas, raksta Apost. Skaidrojot attiecības, viņas var raudāt un kliegt, vai bezgalīgi atgriezties pie teksta “Es vēl neesmu beigusi runāt!”

Kāpēc skaidrošanās – tas ir labi?

Kas notiek, kad tava sieva pārstāj runāt? Tas ir nopietns trauksmes signāls. Tas nozīmē, ka viņa vairs negrib labot situāciju, vai vēl trakāk, tas var liecināt par jūsu attiecību beigām.

Klusēšana nozīmē, ka viņa vairāk nevēlas neko labot.

Ja viņa runā – tā ir zīme, ka viņa uztraucas par jūsu attiecībām. Pat ja tev tas nepatīk, viss liecina par to, ka tava sieva par tevi rūpējas. Sieviete, kura skaidro attiecības, raud un pat kliedz uz tevi, joprojām tevi mīl.

Tāpat saruna nozīmē, ka tev ir iespēja saprast, ko sieviete vēlas no šīm attiecībām. Tas dos tev iespēju attaisnot viņas gaidas.

Sievietes ienīst klusumu.

Reālas briesmas ir tad, kad tava sieviete pārtrauc runāt ar tevi. Tas var nozīmēt, ka viņa vairs nevēlas labot neko un tev palīdzēt. Problēmas nav pazudušas, bet tu vairs nesaņemsi padomus, kā tās atrisināt.

Klusēšana ir pazīme tam, ka tava sieviete ir vīlusies un vairāk nevēlas tērēt laiku bezjēdzīgām sarunām. Tā var būt pat zīme tam, ka tava sieva dalās savās emocijās ar kādu citu cilvēku. Tev jāsaprot, ka klusēšana ir svarīgs attiecību trauksmes signāls.

Kas tev ir jādara?

Neaizmirsti, ka sievietes ienīst klusumu. Tev būs jārīkojas patstāvīgi. Iespējams, pienācis laiks spert nopietnus soļus, nevis vienkārši nopirkt ziedus vai konfektes. Tev patiešām nāksies ko darīt, lai saglabātu šīs attiecības.

Esi gatavs šķirties.

Beigu beigās tev jāzina, ka tās var būt jūsu attiecību beigas. Un, kad tava sieviete beidzot ar tevi sāks runāt, viņa pieliks attiecībām punktu.

Vai tu piekrīti, ka sievietes klusēšana – ir pirmais solis uz šķiršanos?

avots: apost.com

Pievienot komentāru