Kariņš ar partneriem sestdien turpinās darbu pie valdības deklarācijas, sadarbības līguma un fiskālās disciplīnas līguma sagatavošanas

Ministru prezidenta amata kandidāts Krišjānis Kariņš sestdien, 19.janvārī, plāno turpināt darbu pie valdības deklarācijas, sadarbības līguma un fiskālās disciplīnas līguma izstrādes, organizējot jaunveidojamās valdības darba sanāksmi.

Sestdien, plkst. 11:00, Valsts kancelejas telpās Brīvības bulvārī 36, Ministru prezidenta amata kandidāts Krišjānis Kariņš ar jaunveidojamās valdības ministru amata kandidātiem, valdību veidojošo Saeimas frakciju un partiju vadītājiem plāno tikties, lai turpinātu darbu pie valdības deklarācijas, sadarbības līguma un fiskālās disciplīnas līguma sagatavošanas.

Mediju ievērībai!

Ņemot vērā, ka darba sanāksme notiks sestdien, žurnālistiem būs iespēja uzturēties tikai Valsts kancelejas telpās 1.stāvā, kur pēc sanāksmes noslēguma, orientējoši ap plkst. 13:00, notiks arī K.Kariņa un valdību veidojošu partiju pārstāvju preses brīfings.

Lai iekļūtu Ministru kabinetā, caurlaide jāpiesaka iepriekš – līdz 18. janvāra plkst. 15:00, rakstot Ministru kabineta preses sekretārei Sabīnei Spurķei uz e-pasta adresi [email protected] un norādot vārdu, uzvārdu, personas kodu un pārstāvēto plašsaziņas līdzekli. Līdzi nepieciešams ņemt personu apliecinošu dokumentu – pasi vai ID karti.

Pievienot komentāru