Valsts policija rīko tikšanās kampaņas “Strauja sirds, bet kājas lēnas” ietvaros

Kā jau informējām, pirmo reizi Latvijā tiek uzsākta informatīva drošības kampaņa gājējiem senioriem “Strauja sirds, bet kājas lēnas”. Kampaņa ir atklāta visā Latvijā, tās laikā plānotas dažādas informatīvas un izglītojošas aktivitātes tēmas aktualizēšanai, tostarp arī kopā ar kampaņas sadarbības partneriem.

Jau ikdienā Valsts policija uzņemt pie sevis ne tikai dažādas izglītības iestāžu klases un audzēkņus, bet arī apmeklē dažādas lekcijas skolās. Tāpat apmeklējam pansionātus, Sarkano krustu un citas organizācijas, taču, sākoties šai kampaņai, vēlamies uzrunāt pensionāru biedrības un apvienības visā Kurzemē.

Piedāvājam tikšanos ar Valsts policijas amatpersonām, lai izrunātu jautājumus, kas skar ceļu satiksmes noteikumus un to ievērošanu no mazākaizsargāto ceļu satiksmes dalībnieku puses. Pensionāru biedrības, organizējot savas pēcpusdienas, var pieaicināt policijas amatpersonas, kuras pastāstīs par gājēju drošību ceļu satiksmē. Tāpat ir iespēja norunāt tikšanos pie mums, Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Drošības klasē, kur ar dažādu materiālu palīdzību tiks izrunātas aktualitātes par ceļu satiksmes drošību.

Interesenti aicināti zvanīt pa tālruņa numuriem – 63404508 vai 63403614, piesakot tikšanos ar Valsts policijas amatpersonām.

Pievienot komentāru