Kas tava sieva ir pēc horoskopa, tāda arī būs ar viņu kopdzīve! Pārliecinies pats!

Lūk, katras sievietes raksturojums saskaņā ar viņas zodiaka zīmi. Iespējams, tieši tava otrā pusīte var izrādīties labākā sieva pasaulē!

Auns

Auni – viņas ir karalienes, kuras mīl visu kontrolēt. Auniem viss saistīts ar kontroli un varu.

Viņa mīl noteikumus. Viņa apzinās, ka viņai piemīt neparedzamas spējas, un reti kad aizdomājas par sekām. Galvenais īstenot vēlamo!

Vērsis

Tā ir stipra sieviete. Viņa ir spītīga un neatstāj sapni, kamēr nav to īstenojusi. Viņai ir drosme stāvēt uz savām kājām pat visgrūtākajos laikos un aizsargāt tos, kurus viņa mīl.

Dvīņi

Šīs zodiaka zīmes pārstāves ir ļoti radošas. Viņām izdodas domāt nestandarti, un viņām piemīt iztēle, kas palīdz sasniegt augstākos karjeras pakāpienus.

Vēzis

Viņa ir sieviete – mīkla. Viņa ir drosmīga un kaislīga, un tajā pašā laikā dāsna pret citiem. Viņa var mainīt savu noskaņojumu sekundes laikā.

Kā meitene un draudzene viņa ir uzticīga, bet tajā pašā laikā viņa nekautrējas reizēm parādīt savus nagus.

Lauva

Šāda sieviete ir tālredzīgs līderis. Tas tikai palīdz viņai sasniegt savus mērķus. Kad viņa cieš neveiksmi, viņa to pārcieš smalki un ar cieņu. Neviens neuzdrošinās stāvēt viņai ceļā, pretējā gadījumā viņam neklāsies labi!

Jaunava

Šīs zodiaka zīmes pārstāves ir pilnas ar tikumiem. Viņas vienmēr veiks pareizu izvēli. Jaunavām ir labs un maigs raksturs, viņa vienmēr mīl ar visu dvēseli.

Pat tad, kad viņa ir ievainota, viņai izdodas piecelties no zemes un pasmaidīt.

Svari

Viņa ir sieviete – kārdinātāja. Viņa ir gudra un prot atrisināt problēmas bez citu iejaukšanās. Viņa saprot, kā ir iekārtota pasaule, un viņai piemīt lieliski attīstīta humora izjūta.

Viņa neparāda savas jūtas publiski un vienmēr zina, ko vēlas no dzīves.

Skorpions

Šīs zodiaka zīmes pārstāves ir ļoti noslēpumainas. Viņas vienmēr ir modras un precīzi zina, ko vēlas no dzīves un apkārtējiem. Viņas ir godīgas ar blakus esošajiem cilvēkiem – labāk rūgta patiesība, bet panākumi, nekā saldi meli un tam sekojošas neveiksmes.

Strēlnieks

Šī sieviete ir ļoti emocionāla. Viņa labi saprot savas emocijas, un tāpat viņai nav problēmas saprast apkārtējo emocijas.

Parasti Strēlnieki ir ļoti noslēgti, tāpēc ne daudziem viņi izlemj atklāties.

Mežāzis

Šī sieviete ir visnotaļ neatkarīga un spēcīga. Viņa skaidri zina, kādas īpašības viņai piemīt un kā tās izmantot, lai sasniegtu savus mērķus.

Viss, ko dara sieviete – Mežāzis, izraisa smaidu.

Ūdensvīrs

Šīs sievietes ir ļoti sapņainas. Viņas ir kareivīgas un darīs visu, lai sasniegtu savus mērķus. Viņas var izmainīt pasauli, tikai tāpēc, lai sasniegtu to, ko vēlas.

Zivis

Tās ir mīlošas un dāsnas sievietes. Viņas ir pilnas ar mīlestību, emocijām un jūtīgumu, bet tajā pašā laikā viņas var ļoti labi slēpt savas emocijas.

Viņas mēdz raudāt un reizēm nespēj pašas atrisināt savas problēmas. Tomēr sieviete – Zivs būs pirmais cilvēk, kurš atnāks palīgā, kad tev tas būs nepieciešams.

Vai tu piekrīti šādam raksturojumam?

avots: stiriactuale.net

Pievienot komentāru