Kašers nekautrējoties atklāj, kā iepazinies ar mīļoto vīrieti


Raidījumā “Slavenības. Bez filtra” multimākslinieks Kaspars Blūms – Blūmanis jeb plašāk pazīstams kā Kašers atklājis, kā iepazinies ar mīļoto vīrieti Jāni.

Kašers atklāj, ka ar Jāni pirmo reizi saticies randiņā. Kā atklāj Jānis, pirmais priekštats par Kašeru viņu samulsinājis, jo mākslinieks uz tikšanos bija ieradies gluži citādā tēlā nekā par viņu bija pastāstīts, proti, piezemētos toņos bez spilgtām krāsām un citiem greznojumiem.

Lasi vēl: Sākot no nākamās nedēļas atsevišķos veikalos varēs pārdot visas preces – lūk detaļas

Kašers smej, ka bija īpaši gatavojies randiņam un speciāli nevilka “tos rozā, tos papagaiļu ietērpus”. Tāpat Kašers atklāj, ka Jānis viņu “nekaunīgi” noskūpstījis Vērmanes dārzā jau pirmajā randiņā, turklāt trīs reizes. “Bet tā jau tu notirgoji sevi man. Nebūtu tas skūpsts, nebūtu tā otrā reize, bet bija,” Jānim saka Kašers.

“Copītē ierados un nošarmēju,” par attiecību sākumu saka Kašers.

Iepriekš abi atklājuši, ka viņu attiecībās nav būtisks lomu sadalījums – netiek izdalīti sievišķie un vīrišķie pienākumi.

Kašers iepriekš soctīklos dalījās ar emocionālu vēstījumu par to, kā pirms astoņiem gadiem atzinies mammai par savu seksuālo orientāciju.

Pievienot komentāru